Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Sprijinul financiar solicitat de Primăria Oradea Guvernului României pentru aprovizionarea cu gaz metan este de 40 de milioane de lei

Afirmațiile făcute de către domnul Ioan Mang sunt lipsite de orice temei

Sprijinul financiar solicitat de Primăria Oradea Guvernului României pentru aprovizionarea cu gaz metan este de 40 de milioane de lei

Având în vedere afirmațiile făcute de către domnul Ioan Mang în conferinţa de presă din 9 ianuarie 2018 cu privire la suma solicitată de municipalitatea orădeană Guvernului României pentru aprovizionarea cu gaz metan, aducem la cunoştinţa opiniei publice că acestea sunt lipsite de orice temei.

Astfel, conform Hotărârii de Consiliu Local nr. 943/6.11.2017, adresei nr. 365730 din 13.11.2017, Notei de fundamentare şi Proiectului de Hotărâre de Guvern, Primăria Municipiului Oradea a solicitat alocarea sumei de 40 de milioane de lei din Fondul național de dezvoltare aflat la dispoziția Guvernului, pentru aprovizionarea cu gaz metan și asigurarea continuității serviciului de alimentare cu energie termică în sistem centralizat.
Atașat vă trimitem toate documentele amintite mai sus, care atestă că afirmația domnului Ioan Mang, conform căreia Primăria Oradea ar fi cerut doar 4 milioane de lei, nu corespunde realităţii. Din documente rezultă în mod indubitabil că nu poate fi vorba de vreo eroare materială, invocată de dl Mang ca motivaţie pentru lipsa unui ajutor mai consistent primit de Primărie de la Guvern. (Biroul de presă)

Trimite email

mari, 23 octombrie 2018