Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Revelionul Copiilor

Duminică, prima petrecere din an, la ERA Park:

Revelionul Copiilor

Se anunță un an nou plin de distracție, la ERA Park.

Centrul comercial își invită cei mai mici prieteni la Revelionul Copiilor, o petrecere de zile mari, în care prichindeii se vor bucura la maximum, pentru a începe noul an așa cum se cuvine.
Revelionul Copiilor se va desfășura duminică, 14 ianuarie 2018, sub cupola complexului, între orele 17 și 20.
Va fi o super petrecere, în care cei mici vor petrece cu adevărat și în stilul lor, cu animatori, karaoke, discotecă, dar și alte activități amuzante: jocuri, dansuri, confetti, dar și multe surprize.
Nu vor lipsi, bineînțeles, șampania pentru copii și tortul, și nici activitățile interesante.
Cei prezenți vor fi provocați să realizeze două mega-colaje foto: unul cu amintirile frumoase ale anului ce tocmai s-a încheiat, iar altul cu dorințele pentru anul 2018.
Bineînțeles, participarea este gratuită pentru toată lumea, inclusiv pentru părinți, și vă așteptăm în număr cât mai mare alături de noi!
Haideți să dăm împreună startul unui an nou minunat, la ERA Park!
Andrea Stan

Trimite email

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.