Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Plăteşte impozitul online şi câştigă o zi de distracţie la Aquapark Nymphaea!

În perioada 15 ianuarie - 31 martie

Plăteşte impozitul online şi câştigă o zi de distracţie la Aquapark Nymphaea!

Primăria Oradea va premia și anul acesta persoanele care vor plăti online taxele și impozitele datorate pe anul 2018 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

Premiile asigură accesul în aquapark unei familii formate din 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta sub 14 ani, pentru întreaga zi. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători.
Campania se desfășoară în perioada 15 ianuarie - 31 martie 2018. Prima extragere va avea loc în data de 25 ianuarie 2018.
Condiţii de participare
La această campanie vor participa persoanele fizice și juridice care în perioada 15 ianuarie - 31 martie 2018 își plătesc online, prin portalul www.oradea.ro sau prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay din Google Play Store, impozitele pe clădire, teren și/sau auto datorate către bugetul local pentru anul în curs.
Nu pot participa la campanie angajați ai organizatorului.
La această promoție pot participa toate persoanele fizice, juridice şi fizice autorizate care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:
Au vârsta minimă de 18 ani împliniți la data de începere a promoției, adică până la data 15.01.2018 - pentru persoanele fizice;
Plătesc în perioada 15 ianuarie - 31 martie 2018, impozitele datorate bugetului local în anul 2018, online prin portalul www.oradea.ro secțiunea plăți online sau prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay.
Plătesc integral impozitele și taxele datorate pentru anul 2018.
Fiecare persoană participă o singură dată la tragerea la sorți, în săptămâna în care a efectuat plata integrală, indiferent de numărul de tranzacţii online (plăţi) efectuate. 
Nu se iau în considerare plățile efectuate prin alte mijloace sau instrumente decât cele efectuate online prin portalul www.oradea.ro și prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay
Corespunzător perioadei campaniei 15.01.2018 - 31.03.2018 vor fi acordate 11 premii.
Tragerile la sorți și desemnarea premiilor vor fi organizate astfel:
Perioada de campanie                   Data tragerii la sorţi
15 - 21 ianuarie                             25 ianuarie
22 - 28 ianuarie                             1 februarie
29 ian.- 4 februarie                       8 februarie
5 - 11 februarie                             15 februarie
12 - 18 februarie                           22 februarie
19 - 25 februarie                           1 martie
26 febr.- 4 martie                          8 martie
5 - 11 martie                                  15 martie
12 - 18 martie                                22 martie
19 - 25 martie                                29 martie
26 - 31 martie                                5 aprilie
Premiile vor fi suportate din sponsorizări primite cu această destinație.
Desemnarea câştigătorilor
Toți participanții la campanie care îndeplinesc condițiile de acces vor participa automat la tragerea la sorți pentru premiile puse în joc. Se vor extrage 2 câștigători de rezervă pentru fiecare câștigător săptămânal. În cazul în care câștigătorii desemnați prin tragere la sorți nu acceptă/revendică premiul din diferite motive, premiul se va acorda primului câștigător de rezervă.
Câștigătorii vor fi anunțați prin comunicat de presă, prin intermediul paginii de facebook a Primăriei Oradea și prin adresă transmisă la domiciliul indicat în baza de date fiscală a Direcției Economice.
Acordarea premiilor
Premiile vor fi acordate pe bază voucher de acces la Aquapark Oradea. Câștigătorii vor putea primi/revendica voucherele în termen de 30 de zile de la data extragerii și anunțării câștigătorului pentru fiecare premiu săptămânal. Voucherele sunt valabile și vor putea fi folosite pe parcursului anul 2018.
Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.oradea.ro și la afișierul Primăriei Oradea. Pentru orice solicitare, vă rugăm să vă adresați la următoarea adresă de e-mail: primarie@oradea.ro. (B.P.)

Trimite email

mari, 23 octombrie 2018