Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Vino la MOJO Wedding Expo, de la ERA Park Oradea

Îți dorești nunta perfectă?

Vino la MOJO Wedding Expo, de la ERA Park Oradea

Mai mult: poți câștiga un super mobilier de casă nouă!

An nou, planuri noi! ERA Park Oradea va da, în curând, startul unui târg de nunți, în care viitoarele mirese, viitorii miri, dar și nașii, socrii, miresucile și domnișoarele de onoare vor găsi toate ingredientele de care au nevoie pentru nunta perfectă!
Prima ediție a MOJO Wedding Expo se va desfășura în zona cupolei centrului comercial, în perioada 26-28 ianuarie 2018.
„De ce MOJO? MOJO înseamnă să te simți confortabil în pielea ta, să te bucuri de viață. Înseamnă magie, culoare, emoție, fericire și mai ales stil! Așa cum trebuie să fie cea mai frumoasă zi din viața ta, într-un singur cuvânt. Asta vom aduce în fața orădenilor", au declarat  organizatorii.
Viitorii miri vor putea găsi, într-un singur loc, decoruri îndrăznețe și elegante, servicii care vor completa armonios nunta, dar și idei de la cei mai tari profesioniști din domeniu. Sâmbătă și duminică, pe scenă vor avea loc reprezentanții live cu Magic Band, Cvartetul Espressione și Trupa West, dar și workshop-uri de hairstyle și make-up, dansuri și multe altele. Nu ai reușit, încă, să-ți faci o idee despre serviciile necesare pentru organizarea nunții perfecte? Furnizori de top din domeniu te așteaptă la MOJO Wedding Expo cu reprezentații live, sfaturi, și oferte cu reduceri consistente.
E foarte important de știut că viitorii miri vor putea participa şi la o tombolă, în urma căreia vor primi vouchere valorice pe care le vor putea cheltui la magazinele din ERA Park, dar vor putea concura și pentru marele premiu, un super dormitor oferit de MOBEXPERT, numai bun pentru a fi pus în casă nouă.
Cele trei zile se anunță pline de surprize. Vineri, 26 ianuarie, programul va fi între orele 12.00 și 21.00, sâmbătă între 11.00 și 21.00, iar duminică între 11.00 și 20.00.
Intrarea este liberă pentru toată lumea, așa că vă așteptăm cu drag.
Pentru că o casă cu adevărat „de piatră" începe cu o nuntă de top!
Andrea Stan

Trimite email

luni, 28 septembrie 2020