Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Laura Ienei și Patrula de Reciclare se bat pentru titlul de Excelență!

Patrula Eco de la ,,Oltea Doamna”

Laura Ienei și Patrula de Reciclare se bat pentru titlul de Excelență!

După ce au dus o bătălie aprigă și susținută în proiectul Eco - școala, în 2018, doamna profesor Laura Ienei- David și copiii săi pornesc, în forță, într-un nou proiect eco - Patrula de Reciclare.

Pe cel dintâi nu l-au abandonat, dar pornesc la drum, în completare, pentru întărire și pentru bucuria deplină și cu Patrula de Reciclare. Inimosul coordonator de proiect (dna prof. Laura Ienei) ne-a făcut cunoscute bunele sale intenții și faptul că a demarat acest nou și însemnat proiect național.
,,Datoria noastră este să adunăm selectiv și să ne asigurăm de faptul că toți elevii școlii noastre (,,Oltea Doamna" - n.n.) știu să adune selectiv și respectă regula.
Adunăm becuri și baterii uzate; electrocasnice scoase din uz și abandonate. În lunile de primăvară, vom ieși la ecologizarea Cetății și a Parcului Traian; am plantat și puieți de brad; am investit agenții - eco. Așadar, participăm la Concursul Național Patrula Eco", ne-a spus coordonatorul noului proiect, doamna profesor Laura Ienei-David.
Despre ceea ce s-a făcut în plan ECOLOGIC la Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna" stau mărturie nenumăratele articole, cu zeci de poze publicate în ziarul nostru, online, de tineret-învățământ ,,Ovidan.ro" și în revista noastră tipărită ,,OviDan", ajunsă la nr. 193 (vorbim despre numărul apărut în 23 decembrie 2017), unde ,,Oltea Doamna" apare cu o pagină (pag. 13), în pagina noastră de Proiecte (școlare), naționale și internaționale.
Urăm mult succes primei Patrule de Reciclare de la ,,Oltea Doamna" din Oradea!
Ovidiu Dan
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Laura Ienei și Patrula de Reciclare se bat pentru titlul de Excelență!  

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 22 august 2019