Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Seminar gratuit pe teme financiar-contabile pentru antreprenorii orădeni

Miercuri,

Seminar gratuit pe teme financiar-contabile pentru antreprenorii orădeni

Oradea se mândrește cu 14.141 societăți comerciale, dintre care 10.501 au cel puțin un angajat. Cu alte cuvinte, unul din 21 de orădeni este ,,patron" și are salariați.

Aproape 5% din populația orașului. Și totuși, conform unui studiu al companiei Earns&Young, 26% dintre oamenii de afaceri din țară invocă lipsa educației antreprenoriale și a accesului la finanțare ca fiind principalele obstacole în calea conducerii unei afaceri de succes.
Pentru a contribui la succesul celor aproape 7.000 de firme orădene care au între 1și 9 angajați, Contabrio organizează primul eveniment Contabrio Open Days.
În cadrul acestui eveniment, doi dintre partenerii Contabrio vor discuta despre principalii indicatori financiari pe care trebuie să îi urmărească un antreprenor pentru buna desfășurare a activității firmei, dar și pentru a avea acces facil la finanțare în vederea dezvoltării.
Cei doi vorbitori au experiență cumulată de peste 30 de ani în venture capital, microfinanțare, real estate, fonduri europene, pentru a enumera doar câteva domenii din activitatea lor. Ei au văzut și revizuit sute de bilanțuri, balanțe, cereri de credit și au oferit consultanță multor oameni de afaceri din țară.
Evenimentul va avea loc miercuri, 31 ianuarie 2018, între orele 17.30 și 19.30, pe Str. Gh. Doja Nr. 49A (în incinta centrului de afaceri ROMCOM).
Accesul este gratuit, dar cei interesați sunt rugați să se înscrie pe site-ul www.contabrio.ro
Lavinia Mihuț
Marketing Manager

Trimite email

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Duminică, 3 noiembrie, la Căminul Cultural Sânnicolau Român
Lansare album de debut - Adrian Bojan
Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.