Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Șansa ta prin sport”

Festivalul național al șanselor tale

„Șansa ta prin sport”

În cadrul Festivalului național al șanselor tale, dna Mihaela Pap, profesor de educație fizică și sport la Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea, a organizat, astăzi (marți, 9 decembrie 2008), manifestarea tradițională, intitulată „Șansa ta prin sport” (structurată în două etape).

 În prima etapă, în sala festivă a colegiului, au fost prezentate 14 eseuri și slide show-uri, urmate de discuții, iar în partea a doua, în sala de sport, s-a desfășurat o competiție de volei masculin, la care au fost invitate echipele de volei ale colegiilor naționale „Emanuil Gojdu” și „Mihai Eminescu”, Colegiului Tehnic „Constantin Brâncuși”, Liceului „Don Orione” și Liceului cu Program Sportiv „Bihorul”. Gazdele au aliniat următoarea formație: Andrei Boiț, Ionuț Urs, Mihai Lazăr, Sebastian Chereji, Florin Milan, Șemin Drinceanu, Doru Râpan, Florin Filip, Gheorghe Popa, Andrei Chișe și Szabo David.
Dizabilitățile și sportul
La secțiunea de eseuri, au fost invitați Nicușor Vașadi, din partea Direcției pentru Sport a județului Bihor și Victor Mihalcea, redactor sportiv.
Cele 14 eseuri prezentate au evidențiat cazuri de sportivi care în ciuda dizabilităților nu au încetat să creadă în steaua lor norocoasă și să-ți încerce șansele, obținând rezultate incredibile.
Merită evidențiate eseurile: „Jocurile paralimpice”, „Sprijin și performanță”, „Baschet fără pași”, „Și ei sunt învingători”, „Și ei pot fi campioni”, „Dizabilitățile și sportul”, „Sindromul Down și sportul”, „O șansă pentru fiecare”, „Integrare prin sport”, „Oameni speciali”...
Un regal de volei
Meciurile de volei au adunat în sală mulți admiratori și suporteri înfocați, care au trăit fiecare minge ridicată la fileu, fiecare punct câștigat de favoriți, iar meciurile au fost frumoase, cu răsturnări de scor, și trăiri pe măsură, atât în teren, cât și „în tribune”... (Ov. D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Șansa ta prin sport”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 23 august 2019