Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târgul locurilor de muncă și al formării profesionale, ed. a V-a

9-10 februarie

Târgul locurilor de muncă și al formării profesionale, ed. a V-a

Primul târg de job-uri al anului expune oferta celor mai importante companii din Oradea, vineri și sâmbătă, 9 și 10 februarie 2018, începând cu ora 10.00, în Lotus Center, zona delimitată de hypermarket-ul Carrefour și cafenelele Pellini Top - Violet.

Iar accesul celor interesați este liber, după înscrierea în prealabil pe listele din standul AJOFM Bihor.
Târgul locurilor de muncă și al formării profesionale ajunge la ediția a V-a și propune câteva sute de locuri de muncă vacante, dar și zeci de cursuri de formare profesională. Până acum, un număr de 15 mari companii și-au anunțat prezența la eveniment.
Domeniile de activitate în care se caută personal sunt diverse: pornind de la industria automotive până la servicii turistice. Printre firmele dispuse să recruteze se regăsesc fabrici cu renume din Parcul Industrial Oradea, hypermarket-uri, firme de transport, construcții, telefonie mobilă, respectiv turism. Sunt disponibile locuri de muncă atât pentru persoanele cu studii medii, cât și pentru cele cu studii superioare.
Ca și la ediția precedentă, târgul aduce o ofertă de peste 500 de locuri de muncă și peste 50 de cursuri acreditate de formare profesională. Cele 15 mari companii oferă 517 locuri de muncă, dintre care 309 pentru persoane cu studii medii, 132 pentru persoane cu studii superioare și 76 pentru persoane cu studii de școală gimnazială sau fără studii. Patru dintre firmele prezente pun la dispoziție minimum 60 de posturi, fiecare.
Evenimentul este organizat în parteneriat insituțional cu AJOFM Bihor.
Lista expozanților: Eberspaecher Exhaust Technology, H.Essers, Profesional Academy, Comau, Finprom, Olimp Impex, Profi Rom Food, Connect Group, Celestica, Plexus Services Ro, Turism Felix, PGS Sofa, RCS&RDS, Fundatia Crefop și UAMT.
Detalii despre eveniment se pot găsi la www.topexpo.eu, secțiunea dedicată târgului.
Mihai Dacin

Trimite email

joi, 12 decembrie 2019