Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Am deschis un nou birou parlamentar în Bihor, la Valea lui Mihai

Sâmbătă,

Am deschis un nou birou parlamentar în Bihor, la Valea lui Mihai

Pentru că mă preocupă problemele comunității locale, am deschis sâmbătă, 10.02.2018, un al treilea cabinet parlamentar în județul Bihor, la Valea lui Mihai, după cele de la Oradea și Marghita. Biroul e situat în centrul orașului, în sediul PNL din localitate.

Întotdeauna am încercat sa fiu mai aproape de oameni, să-i ascult, să-i ajut și să le arăt că politica se poate face cu suflet, cu entuziasm, cu spirit de sacrificiu și cu satisfacția micilor sau marilor reușite, pentru oameni, pentru copii, pentru viitorul nostru!
Cu această ocazie l-am vizitat și pe primarul orașului, domnul Nyakó József, cu care am discutat  despre problemele comunității locale.
Le mulțumesc colegilor mei, Călin Gal, vicepreședinte PNL Bihor și consilier județean, Marius Zima, consilier local PNL în Valea lui Mihai, dar și liderilor organizațiilor PNL din zonă, pentru sprijinul acordat și pentru prezența la momentul festiv.
Discuțiile cu domnul primar și cu colegii din zonă mi-au  întărit convingerea că trebuie să militez în continuare pentru promovarea și dezvoltarea școlilor de meserii, atât de necesare în contextul actual.
Înscrierile la audiențe, atât pentru biroul din Oradea, cât și cele din județ, se fac la telefon 0747 221 205 sau prin email, la florica.chereches@cdep.ro.
Florica Cherecheș,
deputat PNL de Bihor

Trimite email

joi, 21 februarie 2019