Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Proiectul naţional ,,Școala Siguranţei Tedi”, la ,,Oltea Doamna”

A treia ediție a programului Tedi - Școala siguranței

Proiectul naţional ,,Școala Siguranţei Tedi”, la ,,Oltea Doamna”

„Școala Siguranței Tedi" este un proiect care se desfășoară în școli, la nivelul claselor I, fiind derulat de Poliţia Română, împreună cu Ministerul Educației Naţionale, în parteneriat cu firma Tymbark Maspex România și Tedi.

Programul ,,Şcoala Siguranţei Tedi" este unul dintre cele mai ample programe educative la nivel național, care-i învață pe elevii de clasa întâi cum să fie în siguranță pe stradă, în drumul spre şcoală şi spre casă, precum și în perioada vacanțelor. Programul are ca scop informarea copiilor cu privire la potenţialele pericole şi furnizarea de soluţii prin metode educative adecvate vârstei lor".
În cadrul celei de-a treia ediții a programului Tedi - Școala siguranței, doamna comisar-şef de poliţie Ioana Indrieş, din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, s-a întâlnit cu elevii clasei I D de la Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna" din Oradea.
,,Folosind o bogată gamă de materiale informative, cărţi de colorat, broşuri şi set de scenarii de activităţi, dar și desenele sugestive și semnele de circulație de pe tabla Smart, doamna comisar-șef, prietena copiilor, a desfășurat o activitate interactivă, interesantă și provocatoare. Iar după această primă activitate desfășurată la clasa mea, când elevii au învățat regulile de circulație, respectând semnificația semnelor de circulație, modul în care pot circula în siguranță pe stradă, va urma o a doua, în care vom ieși efectiv pe stradă, să aplicăm în practică cele învățate", susține doamna profesor Laura Ienei-David, profesorul coordonator.
Cu siguranță, acești copii activi și ambițioși vor să obțină la sfârșit, la evaluarea finală, nota 10 la siguranța rutieră!
Ovidiu Dan
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Proiectul naţional ,,Școala Siguranţei Tedi”, la ,,Oltea Doamna”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 21 februarie 2019