Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Milestone Systems anunţă lansarea versiunii 2018 R1

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Milestone Systems anunţă lansarea versiunii 2018 R1 a celui mai apreciat sistem de video management, XProtect, cu accelerare hardware NVIDIA şi funcţii de confidenţialitate îmbunătăţite.

COPENHAGA, 26 februarie 2018 - Milestone Systems, lider global în dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) şi soluţii de supraveghere, anunţă lansarea XProtect 2018 R1. Această versiune reprezintă prima lansare a anului şi răspunde cerinţelor în creştere ale pieţei pentru soluţii de business eficiente şi accesibile.
Creşterea performanţei XProtect Smart Client şi Smart Wall, cu accelerare hardware
În premieră, această versiune Milestone permite folosirea de multiple plăci grafice NVIDIA, suplimentar unităţii de procesare grafică Intel GPU, pentru obţinerea unui nivel maxim de performanţă. XProtect Smart Client 2018 R1 şi Smart Wall suportă acum accelerare hardware, performanţa sistemului putând fi astfel îmbunătăţită prin simpla adăugare a unei plăci grafice compatibile ce va conduce la o decodare video mai performantă şi un multitasking mai eficient. Ca urmare a acestei îmbunătăţiri, utilizatorii vor putea să urmărească mai multe transmisii High Definition şi Ultra HD doar prin simpla adăugare a unor plăci grafice compatibile la computerul pe care rulează XProtect Smart Client sau Smart Wall.
Reducerea costurilor şi prevenirea incidentelor, cu ajutorul afişării transmisiilor
Compatibilitatea cu tehnologia de partajare de clipuri video DLNA (Digital Living Network Alliance) permite utilizatorilor să conecteze sistemul VMS direct la orice televizor smart compatibil. Astfel, procesul de afişare de imagini provenite de la camere va putea fi realizat fără a avea nevoie de Smart Client sau de un PC.
Suportul DLNA este foarte important pentru proprietarii magazinelor mici şi a benzinăriilor sau pentru companiile ce asigură securitatea anumitor zone şi care au nevoie de afişarea live a transmisiilor video. Această caracteristică poate fi folosită şi cu scopul de a descuraja potenţiaţii infractori, dând posibilitatea utilizatorilor de a genera un carusel video cu toate transmisiile realizate de camere, sau doar cu anumite stream-uri selectate.
Confidenţialitate
Funcţia de blocare selectivă a anumitor secţiuni de imagine transmisă de camerele de supraveghere permite utilizatorilor Milestone să îndeplinească diferite cereri de confidenţialitate. Funcţia poate activa două filtre: Permanent mask (permite unui administrator de reţea să aplice măşti permanente pe anumite zone sau utilizatori) şi Liftable mask (permite unui adminstrator de reţea să aplice măşti ce pot fi şterse ulterior de către un utilizator autorizat). Astfel, integratorii vor putea să poziţioneze camerele de supraveghere în poziţiile optime realizării unei supravegheri eficiente, dar să respecte în acelaşi timp legislaţiile referitoare la confidenţialitate.
Noi funcţii incluse în Milestone XProtect 2018 R1
Printre numeroasele îmbunătăţiri operaţionale, XProtect 2018 R1 include şi un installer software ce poate detecta automat echipamentele hardware conectate. Mai mult, a fost eficientizat şi Milestone Device Pack, clienţii putând alege să descarce acum doar pachetul de drivere dorit. XProtect 2018 R1 include şi un Mobile SDK ce permite integrarea de video feed-uri direct pe dispozitivele Android şi iOS.
XProtect 2018 R1 este disponibil prin reţeaua de parteneri Milestone Partner community.
Webinar
Pentru informații actualizate și posibilitatea de a obține răspunsuri la orice întrebări, vă invităm să participați la webinarul Milestone de mâine, în data de 27 februarie pentru a descoperi cele mai noi caracteristici ale sistemului: Privacy masking, DLNA support II, One-click installer, Legacy Device Pack, Hardware accelerated video decoding on the Smart Client.
Despre Milestone Systems
Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, compania fiind fondată în 1998 şi operănd acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este uşor de gestionat, fiabilă, aşa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți şi oferă alegeri flexibile pentru hardware de reţea şi integrări cu alte sisteme. Prezente prin parteneri în peste 100 de ţări, soluţiile Milestone ajută organizaţiile să-şi gestioneze riscurile, să protejeze oamenii şi bunurile, să-şi optimizeze procesele şi să reducă costurile. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com.
(M.M.)

Trimite email

joi, 12 decembrie 2019