Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Food Revolution Day” cu copiii clasei a II-a C

Noi produse sănătoase și delicioase

„Food Revolution Day” cu copiii clasei a II-a C

După succesul altor două activități sub egida „Food Revolution Day", acțiuni promovate la nivel global de Jamie Oliver, în cadrul cărora au realizat rețete de ,,Squash it sandwich", ,,Apă aromatizată", ,,Pop-corn sănătos" și un ,,Sandwich din mere, cereale, miere, fructe uscate și scorțișoară", elevii clasei a II-a C de la Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna", coordonați de profesor Rodica Fechete, au desfășurat o nouă activitate în care și-au propus să realizeze Sandwich & Smiley ziplock bags, Roșii Cupidon și Mere iubărețe.

Invitați speciali au fost medicul nutriționist dietetician Amelia Șelariu și ambasadorul Food Revolution Patricia Albu din partea SC Sapient SRL.
Activitatea a vizat în mod special educarea copiilor în ceea ce privește o alimentație sănătoasă, formarea la școlari a unor deprinderi de consum regulat al fructelor, legumelor și lichidelor, familiarizarea cu beneficiile consumului de fructe și legume.
Copiii au învățat într-un mod distractiv, practic și interactiv despre regulile de bază, de organizare, igienă și securitate în bucătărie. Au asimilat cunoștințe despre arta de a găti și modul de preparare și selectare al alimentelor.
Finalitatea acestei activități s-a înscris în tradiția clasei de a realiza produse sănătoase și delicioase, ce urmează să fie propuse familiei, prietenilor și cunoscuților.
Realizator,
Prof. Rodica Fechete
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Food Revolution Day” cu copiii clasei a II-a C.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019