Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Parteneriatul educaţional ,,Prietenia, un dar de preţ”

Parteneriat între Grădinița Nr. 20 și Grădinița Nr. 45

Parteneriatul educaţional ,,Prietenia, un dar de preţ”

,,Dacă există o fericire pe pământ, aceasta este prietenia" - Mircea Eliade.

În ideea de a obişnui copiii să trăiască în relaţie cu cei din jur, să-şi dezvolte stări afective pozitive, să manifeste prietenie, armonie, ne-am propus să lărgim sfera noastră de prietenie prin încheierea unui parteneriat educaţional ,,Prietenia, un dar de preţ" între preşcolarii din grupa mijlocie B (educatoare Şerban Sorina şi Purtan Ioana), de la Grădinița Nr. 20 şi preşcolarii grupei mici C (educatoare: Stanciu Adina şi Buda Ramona) de la Grădinița Nr.45 - ,,Ion Creangă".
Activitatea  a debutat cu jocuri de intercunoaştere; pe urmă, copiii şi-au dăruit unii altora mărţişoare. După ce s-a purtat o discuţie despre semnificaţia mărţişorului şi a sărbătorii pe care o vesteşte, copiii au fost îndrumaţi de către educatoare să confecţioneze mărţişoare pentru mămici, mărţişoare ce vestesc sosirea primăverii, renaşterea naturii, viaţa, dragostea şi bucuria.
Întâlnirea a fost încununată de un moment artistic susţinut de copiii celor două grădiniţe. Pe chipurile tuturor s-a citit mulţumirea şi încântarea, atunci când ne-am luat rămas bun, cu promisiunea unor noi întâlniri în cadrul activităţilor ce urmează a fi desfăşurate.
O primăvară frumoasă tuturor!
Prof. Purtan Ioana
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Parteneriatul educaţional ,,Prietenia, un dar de preţ”.  

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 9 aprilie 2020