Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Mama mea gătește cel mai bun desert, împreună cu copilul”

Concursul dedicat Zilei de 8 Martie

,,Mama mea gătește cel mai bun desert, împreună cu copilul”

La Școala Gimnazială Internațională Agora, în atmosferă de sărbătoare, într-un cadru familiar, cu părinți emoționați și copii curioși și ambițioși, joi, în această zi specială, s-a desfășurat o nouă ediție a acestui concurs devenit de-acum tradițional, sub semnul dragostei, al dorinței de reușită, al competitivității, al relațiilor afective, emoționale care există între părinți și copii, între cadre didactice și elevi.

Mesajul zilei este: Dragostea învinge orice obstacol, gingășia feminină demolează tipare, iar mama este cea mai dragă ființă de pe pământ!
Organizați pe clase, fiecare elev a prezentat pe masă desertul preparat acasă, împreună cu mama sa, așteptând apoi momentul jurizării.
Câștigătorii acestei ediții
Clasa I:  Joldoș Patrick
Clasa a II-a: Iacob Alexandra
Clasa a III-a: Varadi Alexia
Clasa a IV-a: Țiplea Ștefan
Clasa a V-a: Riccio Francesco
Clasa a VI-a: Vese Bianca
Clasa a VII-a: Magui Artemiu
Iar marele câștigător pe școală a fost ales de către părinți, scorul fiind foarte strâns între cei șapte finaliști; cel mai mare punctaj l-a obținut desertul în formă de tort, plin de flori și culoare, intitulat ,,Șapte valuri", al elevei Alexandra Iacob din clasa a II-a.
Toți elevii câștigători au primit cadouri sugestive (forme de chec, de tartă, de gogoși, teluri pentru spumă și spatule) menite să îi ajute pe mai departe în bucătărie, să le dea motive de a găti și alte deserturi, să le ajute pe mamele lor la gătit, să fie curioși să descopere rețete noi.
La final, toți părinții au fost serviți cu prăjituri din partea copiilor, copiii au primit felicitări și îmbrățisări, iar cadrele didactice au fost recompensate cu flori din partea copiilor pentru gestul de a face parte din viața lor, oferindu-le educație, protecție și îngrijire.
La mulți ani, o primăvară frumoasă și multă iubire!
Prof. Pașca Laura,
inițiatorul și coordonatorul proiectului
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: ,,Mama mea gătește cel mai bun desert, împreună cu copilul”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 22 august 2019