Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,La multi ani, mami! Te iubesc!”

8 Martie, la Grădinița Nr. 52

,,La multi ani, mami! Te iubesc!”

La început de primăvară, o sărbătoare importantă este ziua de 8 Martie, când o sărbătorim cu mare drag pe cea care ne-a dat viață și ne călăuzește pașii - MAMA.

Nu sunt cuvinte pentru a-i mulțumi acestei ființe speciale, însă nimic nu e mai prețios pentru o mamă decât să audă glasul copilului ei care-i spune: ,,La multi ani, mami! Te iubesc!"
Sub auspiciile acestei minunate sărbători, la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 52 Oradea, au fost sărbătorite toate mamele și bunicile. Copiii, gâtuiți de emoție, le-au primit pe sărbătorite în sălile de grupă recitând și cântând cântece și poezii atemporale dedicate celei mai sfinte ființe, și anume mamei. Printre momentele artistice încântătoare dedicate  sărbătoritelor s-au organizat și ateliere de creație în cadrul cărora s-au realizat cadouri diverse împreună cu astea. Din mânuțele micuților artiști au ieșit cele mai minunate și creative cadouri printre care se numără șorțulețe personalizate cu inițialele mamelor și amprentele copiilor, felicitări, flori realizate din diferite materiale: linguri de unică folosință, hârtie, ghips sau chiar inimioare. Bucuria a fost deopotrivă  mare și pentru  mame, dar mai ales pentru copii, care au fost încântați de faptul că au putut să se joace și să lucreze împreună cu mamele și bunicile lor, să asculte muzică, să se distreze.
,,A devenit o tradiție în cadrul unității noastre să marcăm Ziua Mamei prin astfel de activități în cadrul cărora copiii să își transmită sentimentele de prețuire și apreciere față de ființa care le-a dat viață. Copiii s-au implicat în pregătirea acestui eveniment cu toată dragostea, făcând din această zi o amintire de neuitat" a declarat doamna director Sala Ioana.
Apoi, doamna director a nominalizat și a felicitat toate cadrele didactice pentru reușita activităților: Micu Camelia și Ardelean Lia - grupa mică A, Popa Gabriela și Costea Anca - grupa mică B, Albu Raluca și Hus Ramona - grupa mică C, Nan Maria și Druță Valeria - grupa mijlocie A, Pruncuț Ioana și Duluș Geta - grupa mijlocie B, Orban Katalin și Șora Marta - grupa mijlocie C, Dimeny Eva și Juhasz Katalin - grupa mijlocie D, Săcădat Adriana și Pașcalău Liliana - grupa mare A, Săcădat Alina și Cigher Ligia - grupa mare A, Oșvat Maria și  Bucăzan Ileana - grupa mare C.
Raluca Albu
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: ,,La multi ani, mami! Te iubesc!”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 12 decembrie 2018