Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Tradiția ,,bate” curriculumul internațional!

De 8 Martie, în familia Agora,

Tradiția ,,bate” curriculumul internațional!

Chiar dacă la Școala, Grădinița și Universitatea Agora vorbim mereu despre curriculumul internațional, joi, 8 Martie 2018, am sărbătorit în mod tradițional, Ziua Internațională a Femeii în familia Agora.

Bărbații, într-o minoritate zdrobitoare, nu s-au simțit deloc complexați, din contră, au fost încântați să vină, iar și iară, la ,,bară'', în Aulă, cu surprize pentru reprezentantele sexului frumos, tot mai multe, la Grădinița și la Școala Gimnazială Internațională Agora...
Organizatorul principal, domnul general dr. Vasile Creț, a cântărit bine lucrurile și a acționat în consecință pentru ca sărbătoarea să iasă, iar și iară, ca la carte, cu flori, bunătăți fel de fel și cu un tort uriaș pentru florile noastre.
Purtătorul de cuvânt al celor aflați în minoritate, dar în prima linie, dl președinte Mișu Jan Manolescu, a transmis sărbătoritelor mesajul zilei (completat și de domnul rector Ioan Dzițac), înmânându-le, totodată, și florile, iar replica a venit din partea doamnei președinte Adriana Manolescu, tot cu aceeași eleganță și cu mulțumiri, dar și cu câte o felie de tort pentru fiecare.
Fără DJ Laurențiu, ne-a lipsit muzica, dar nimic altceva pentru a ne simți ca într-o zi specială, cu oameni speciali, cu toții încântați de a sărbători tradițional, românește, în afara curriculumului internațional, Femeia, eterna și superba poveste din viața noastră!
Ovidiu Dan
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Tradiția ,,bate” curriculumul internațional!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 12 decembrie 2018