Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Training 2N la ELKO Demo & Training Center

București, 8.03.2018

Training 2N la ELKO Demo & Training Center

Înțelegerea și instalarea corespunzătoare a produselor este cea mai importantă parte a construirii unei soluții care să răspundă nevoilor clientului.

În acest context, ELKO Romania a organizat joi, 8 martie 2018, seminarul dedicat prezentării produselor 2N, desfășurat în propriul Demo & Training Center.
În cadrul seminarului au fost prezentate produsele și soluțiile de telecomunicații din portofoliul 2N, intrate recent în portofoliul ELKO, precum și scenariile de utilizare și proiectele de succes ale acestora.
Compania 2N este un important dezvoltator de soluții de telecomunicații. Gama de produse include interfoane IP, soluții IP de control acces, dispozitive audio IP, sisteme dedicate ascensoarelor și soluții M2M.
La seminar au participat reprezentanți ai companiilor care au ca obiect de activitate instalarea, configurarea, administrarea și mentenanța soluțiilor de securitate, supraveghere și control acces, aceștia arătându-se interesați atât de instalarea practică a soluțiilor 2N, cât și de ansamblul de integrare a soluțiilor ELKO.
Soluţiile 2N sunt versatile şi pot fi folosite în numeroase scenarii; în cadrul seminarului au fost prezentate studii de caz de la implementările actuale realizate în școli, în domeniul industrial sau în domeniul public. Pentru domeniul public, soluțiile 2N se integrează în implementări Smart City alături de soluțiile CCTV.
Compania 2N a fost achiziţionată în anul 2016 de către Axis Communications, această preluare întârind poziţia de lider de piaţă în materie de video inferfoane IP. 2N este prezentă în 130 de ţări şi continuă să îşi extindă operaţiunile, parteneriatul lansat  anul acesta cu ELKO Romania fiind unul dintre exemplele în acest sens.
ELKO Romania este un distribuitor cu o poziţionare unică în această regiune, misiunea companiei fiind aceea de a conecta expertiza și cunoştinţele partenerilor, putând fi astfel realizate integrări complexe şi eficiente, cu cele mai bune soluții posibile. Datorită nivelului tehnologic ridicat şi al flexibilităţii extinse, produsele companiei 2N se potrivesc perfect în această strategie.
Despre Grupul ELKO și ELKO Romania
Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 210 producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7.700 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2016 s-a ridicat la 1.460 de milioane USD.
ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom
Mai multe informații: www.elko.ro
Despre 2N
2N este o companie europeană lider de piaţă, specializată în dezvoltarea şi producerea de soluţii de comunicaţii. Compania are operaţiuni în peste 125 de ţări, iar portofoliul de produse include: interfoane IP, staţii de control acces IP şi sisteme audio IP. Produsele companiei sunt vândute prin intermediul reţelei de distribuitori şi sunt potrivite pentru industriile ICT, Audio şi Home Automation.
Toate produsele 2N se bazează pe protocoale IP deschise, putând fi astfel uşor integrate cu sisteme terțe, inclusiv CCTV/ VMS (precum AXIS, Milestone, Genetec), terțe soluții de acces control (cum ar fi: Kantech, HID, Rosslare, Suprema), cladiri și sisteme de automatizare a caselor (precum: Crestron, Schneider, Savant), la fel precum sistemele de telefonie IP (Cisco, Panasonic și multe altele). 2N este membră a grupului Axis. Mai multe detalii la: https://www.2nusa.com
Monica M.

Trimite email

miercuri, 30 septembrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!