Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„O șansă la viață” 2017

Finalizare şi implementare proiect O cană de fericire

„O șansă la viață” 2017

Primăvara aduce veşti bune! Rotaract Club Oradea îi este recunoscător comunităţii orădene care a demonstrat că schimbarea adevărată începe cu paşi mici.

Anunţăm cu bucurie finalizarea şi implemetarea proiectului O cană de fericire 2017, deoarece s-a reuşit achiziţionarea celor două aparate de decontaminare a aerului cu presiune pozitivă. Aceste aparate au fost montate cu succes în incinta Spitalului Municipal ,,Dr. Gavril Curteanu"- Oradea, secţia de Oncologie Pediatrică.
De ce este nevoie de aceste aparate?
 În cazul unui copil bolnav de cancer, cel mai banal virus îi poate fi letal în perioadele în care organismul său are o imunitate scăzută. Aceste aparate au un rol de prevenţie, protejând sistemul imunitar.
Mulţumim întregii comunităţi pentru generozitatea de care a dat dovadă. În plus, orice produs achiziţionat din incinta Căsuţei Fericirii din Târgul de Crăciun a contribuit la strângerea fondurilor necesare.
De asemenea, susţinerea proiectului a venit şi din afara judeţului nostru, de la elevii Şcolii Peter Thal din Râşnov şi o grupă de nivel preşcolar, care au pregătit căni cu dulciuri ce au fost vândute în numele Proiectului O cană de fericire la Târgul de Crăciun din Râşnov.
Mulţumiri speciale sponsorilor principali: Sapient Imobiliare şi Zuccheti România.
Anda Tămășanu

Trimite email

miercuri, 12 decembrie 2018