Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Te iubesc mult, iubită mamă!

La Grădinița Nr. 54, de 8 Martie

Te iubesc mult, iubită mamă!

Copiii de la Grădinița cu program prelungit Nr.54 din Oradea, grupa mare C ,,Albina Milie" au pregătit joi, 8 martie 2018, sub îndrumarea doamnelor educatoare Mateoc Claudia și Lazăr Lenuța, și alături de doamna director, prof. Ruge Ioana, o activitate deosebită, dată de prezența mămicilor în sala de grupă pentru a marca Ziua Internațională a Femeii.

La grădiniță, mamele sunt prețuite în fiecare zi, dar joi după-amiază au venit să participe alături de cei mici, într-un decor deosebit la realizarea unor ,,amintiri" de suflet pe viață. Fiecare preșcolar i-a oferit mamei o floare realizată de el și pe versurile melodiei ,,Un cuvânt" i-a înmânat-o. Așezați în jurul măsuțelor și plini de emoție, aceștia au mai realizat o ramă foto în care au așezat pozele făcute în mare secret de către doamne și cei mici. Un alt moment emoționant, până la lacrimi, a fost și interpretarea cântecelului ,,Mama", unde fiecare copilaș ținându-și mămica de mână i-a dedicat din tot sufletul versurile cântecului. Și pentru a pecetlui pe viață dragostea unuia față de celălalt  au realizat o inimioară din amprentele lor.
În final, au cântat ,,La mulți ani" în jurul tortului realizat din suculețe pentru copii și au servit brioșe și prăjiturele realizate de doamne. S-au realizat și multe poze în colțul foto și la final o poză de grup pentru a ne aminti peste ani de minunata activitate.
Claudia Mateoc & Lenuța Lazăr

Trimite email

miercuri, 12 decembrie 2018