Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Educație financiară la clasa I D, Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna”

În cadrul Proiectului național ,,Să vorbim despre bani și bănci”

Educație financiară la clasa I D, Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna”

Începând din 2014, Banca Naţională a României organizează, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale și Child and Youth Finance International (CYFI), o serie de activităţi pe teme financiar-bancare adresate tinerilor în cadrul programului ,,Global Money Week".

Evenimentele se desfăşoară în cadrul unui proiect mai amplu de educaţie financiară iniţiat de B.N.R. - „Să vorbim despre bani şi bănci" și sunt organizate la nivelul întregii țări, în mediul urban şi rural, cu sprijinul inspectoratelor şcolare judeţene.
De atunci, doamnele Petrea Adriana și Foghiș Ancuța, reprezentanți ai B.N.R., Agenția Bihor, desfășoară periodic activități de educație financiară în școli din municipiul Oradea și județul Bihor.
Recent, doamnele Adriana Petrea și Ancuța Foghiș ne-au bucurat, fiind invitatele noastre la o oră de educație financiară, alături de alți doi prieteni dragi, doamna inspector școlar Daniela Sopota, coordonatorul proiectului din partea I.S.J. Bihor și secretarul-șef al școlii noastre, doamna Popa Mihuț Angelica.
În cadrul Proiectului național ,,Să vorbim despre bani și bănci", elevii mei au aflat, în premieră, informații despre istoria monedei naționale și a celei mai de seamă instituții bancare naționale, cum folosim banii și cum putem să-i economisim...
La finalul activității, în semn de apreciere și sincere mulțumiri, distinșii invitați au primit eco-mărțișoare confecționate de elevii mei (,,dinozaurii" clasei I D).
Prof. Laura Ienei-David
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Educație financiară la clasa I D, Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna".

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 12 decembrie 2018