Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Proiectul educativ local ,,Consumatorul raţional – informat”

De Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor s-a derulat

Proiectul educativ local ,,Consumatorul raţional – informat”

Marţi, 13 martie 2018, în Sala multimedia a Colegiului Tehnic „Traian Vuia" din Oradea, a fost marcată Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor.

Cu acest prilej s-a derulat și prima activitate din cadrul Proiectul educativ local ,,Consumatorul raţional - informat", având drept coordonator de proiect şi activitate pe dna prof. Roşu Andreea-Liliana.
Invitaţii evenimentului au fost doamna comisar superior Baziliu Adela şi domnul comisar-şef adjunct Bura Giani Cătălin din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Bihor care au antrenat elevii claselor a X-a şi a XI-a, atât de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia", Oradea, cât şi de la instituţiile partenere,  în dezbaterea cu tema ,,Drepturile fundamentale ale consumatorului şi ale consumatorului  în mediul online".
Instituţiile partenere în cadrul acestui proiect sunt: Liceul ,,Don Orione", Liceul Teoretic „Aurel Lazăr", Colegiul Naţional „Iosif Vulcan" și Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Bihor.
Activitatea a fost organizată de către membrii echipei de proiect: prof. Bîdiliță Vasile, Bochiş Nadia, Bordea Ioana, Cheregi Mihaela, Graur Simona, Neag Aluniţa, Oprean Flavia, Pavel Ioana și Popuş Adina.
Prin această activitate, echipa de proiect și-a propus să contribuie la formarea unui consumator informat, educat, atent şi exigent pentru a evita situaţiile în care interesele noastre, în calitate de consumatori, sunt prejudiciate. Asemenea oportunităţi de învăţare înseamnă implicarea activă a elevilor, încurajarea și promovarea iniţiativei şi creativității, formarea la elevi a unui sentiment de împlinire, de mândrie și autorespect, cunoaşterea şi respectarea drepturilor consumatorilor.
Coordonator de proiect şi activitate
 prof. Roşu Andreea-Liliana

Trimite email

miercuri, 12 decembrie 2018