Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Joint Challenge and Joint Cooperation for the Management of Cross-Border Natural Heritage”

Vineri, 23 martie, ora 11.30, la Liceul „Don Orione

,,Joint Challenge and Joint Cooperation for the Management of Cross-Border Natural Heritage”

Proiectul este finanțat în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria 2014 - 2020).

Conferinţa este organizată de către conducerea Societăţii de Binefacere ,,Don Orione", în calitate de Beneficiar Lider, respectiv de către conducerea Parcului Național Crișuri - Mureș din județul Békés și a Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Békés, Ungaria, în calitate de Parteneri de proiect. Scopul evenimentului este lansarea proiectului ROHU7 ,,Joint Challenge and Joint Cooperation for the Management of Cross-Border Natural Heritage" (Provocări comune și cooperare pentru gestionarea patrimoniului natural transfrontalier). La conferinţă vor fi prezenţi reprezentanţi ai conducerii instituţiilor partenere şi echipa comună de implementare a proiectului care vor prezenta proiectul.
Fecheta Mihai,
preşedinte

Trimite email

joi, 24 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.