Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târg de Crăciun

Astăzi, la Școala nr. 11 din Oradea,

Târg de Crăciun

Astăzi (luni, 15 decembrie 2008), la Școala cu clasele I-VIII nr.11 din Oradea, a fost organizat un Târg de Crăciun, în scop caritabil, după cum aveam să aflăm de la consilierul educativ, prof. Zoia Ciogu.

 Elevi din ciclul primar, precum și gimnaziști, îndrumați de învățătoarele claselor, consilierul educativ și profesoarele de desen și tehnologie (Galutz Carmen și Cornelia Marc), au confecționat felicitări de Crăciun, ornamente și podoabe de pom, precum și iconițe pictate pe pietre, iar elevi-voluntari din clasele a VI-a A și E (Cristina Chirodea, Ana Maria Creț, Larisa Popovici, Raluca Avram, Denisa Duma, Alexandra Băieșu și Cristian Precup) le-au expus spre vânzare în holul de la intrarea în școală, ocupându-se și de valorificarea lor.
„Banii care se vor aduna din vânzarea acestor lucrări vor fi donați unor copii silitori din școala noastră ale căror familii se confruntă cu mari greutăți financiare.
Acțiunea în sine a fost și un bun prilej de a descoperi copii talentați și cu un simț practic foarte dezvoltat. Multe dintre lucrările executate cu gust și măiestrie artistică fac concurență reală celor de pe piață”, ne-a declarat consilierul educativ, prof. Zoia Ciogu.
La ora vizitei noastre, elevi din două clase primare (a III-a C, înv. Domnica Popa și a II-a E, înv. Olimpia Tăutu) tocmai își făceau cumpărăturile în fața standurilor (Amalia – Corina a cumpărat trei felicitări, Alin – două, Alex, Alexandra și Georgiana – câte trei...).
Expoziția va fi deschisă și mâine (marți), până la ora tezei cu subiect unic.
Să mai spunem că alături de elevii școlii gazde, au expus lucrări și partenerii lor de la Centrul Școlar pentru Educația Incluzivă  nr. 2, copii din clase I și a II-a, elevii învățătoarelor Ana Marc și Ileana Andrica. (Ov. D.)

Trimite email

miercuri, 21 august 2019