Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Prietenii Iepurașului de Paște”

Sărbătorim sosirea primăverii si apropierea sărbătorilor pascale la Grădinița Nr. 54 Oradea

,,Prietenii Iepurașului de Paște”

Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 54 din Oradea, grupa mijlocie B - „Clubul lui Mickey Mouse" au desfășurat luni, 26 martie 2018, sub îndrumarea doamnelor educatoare Moisi Ana & Leff Camelia și alături de doamna director, prof. Ruge Ioana și comisia de evaluare, activități foarte frumoase cu ocazia susținerii activității finale pentru gradul didactic I al doamnei Moisi Ana.

Activitatea integrată a fost intitulată ,,Prietenii Iepurașului de Paște", aceasta fiind marcată printr-un moment magic, sosirea unui personaj adevărat. Copiii au fost captați de asemenea și de interpretarea teatrului de masă DLC (Educarea limbajului) - povestea celor doi iepurași: Puf Alb și Puf Gri, iar apoi au realizat împreună invitații pentru petrecerea iepurașilor la DOS (Activitate practică) -decupare și lipire.
Micuții au fost atât de harnici încât au hotărât să lucreze și la cele patru centre propuse, pentru a dovedi iepurașului cât de descurcăreți și ordonați sunt. Aceștia au unit punctele cu ajutorul cariocilor pentru a realiza drumul iepurașului către bâlci, au construit cu ajutorul pieselor de lego diverse jucării pentru iepuraș, au ales cifra potrivită mulțimilor în funcție de numărul elementelor și au înșirat pe sârmă colorată flori și macaroane pentru a obține coliere pentru mama iepurașilor.
Doamna Ana Moisi a dat dovadă de profesionalism prin pregătirea suportului didactic, prin susținerea activității practice, dar cel mai important prin relaționarea cu copiii. Micuții s-au simțit extraordinar de bine, au fost foarte încântați de activitățile desfășurate, de surprizele și recompensele primite.
Finalul zilei a fost marcat printr-o îmbrățișare plină de iubire și de afecțiune între doamnele educatoare și copii.
Suntem extrem de mândre de copiii noștri isteți și creativi!
Prof. Moisi Ana & Leff Camelia
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: ,,Prietenii Iepurașului de Paște”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 30 martie 2020