Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Douăzeci și trei de proiecte vor să facă Bihorul mai bun, prin Swimathon Oradea 2018

În 21 aprilie,

Douăzeci și trei de proiecte vor să facă Bihorul mai bun, prin Swimathon Oradea 2018

Bihorul își cheamă acum eroii: până în 15 aprilie aceştia se pot înscrie ca înotători sau ambasadori ai cauzelor preferate!

Înotătorii individuali și echipele de înotători sunt invitați să fie primii care mobilizează resurse pentru cauzele lor preferate. Pentru a înota pentru acestea, doritorii trebuie să se înscrie accesând următorul link: http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/inscriere-echipa-inotatori/.  Înotătorii vor avea o pagină proprie pe care vor putea urmări fondurile atrase, sumele fiind contabilizate automat în contul proiectelor alese. Proiectul susținut de echipa de înotători care va mobiliza cea mai mare sumă din comunitate va fi premiat de către Fundația Comunitară Oradea cu 1.000 lei. De asemenea, proiectul susținut de către echipa de înotători care va fi declarată câștigătoare în cadrul competiției sportive din 21 aprilie va fi de asemenea premiat cu de către Fundația Comunitară Oradea cu 1.000 lei.
Pentru a deveni realitate, cele 23 de proiecte au nevoie de cât mai mulți ambasadori. Aceștia se pot înscrie accesând următorul link:
http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/inscriere-ambasadori/ .
La rândul lor, ambasadorii promovează acţiunea şi cauzele, invitându-și prietenii să îi susțină în demersul lor inimos. Toate sumele strânse de aceștia vor putea fi urmărite pe pagina creată automat pentru ei, acestea fiind de asemenea contabilizate automat în contul proiectelor alese. Până în acest moment s-au înscris 25 de Ambasadori, printre care se numără directorul AJOFM Bihor, domnul Csaba Békési, actorul Sebastian Lupu, studenți din cadrul organizației AIESEC Oradea și tineri beneficiari ai Centrului de Zi Iedera gestionat de Asociația Down Oradea.
Proiectele din acest an acoperă toate domeniile de interes ale bihorenilor:  educațional, medical, social, cultural, artistic. Pentru a afla detalii despre toate cele 23 de proiecte, accesați link-ul  http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiecte/
Proiectul care va mobiliza cea mai mare sumă din comunitate pe durata întregii campanii de fundraising va fi premiat de către Fundația Comunitară Oradea cu 1.000 lei.
În 2017, 333 de înotători și peste 1000 de susținători au transformat în realitate cele 22 de proiecte de inimă ale comunităţii noastre suma totală mobilizată pentru acestea depășind 183.000 lei. Împreună vrem ca în acest an să fim mai mulţi, mai buni, mai fericiţi.
Împreună facem din nou valuri la Swimathon Oradea!
Claudia Abrudan,
director executiv al Fundației Comunitare Oradea
 
 Despre Fundația Comunitară Oradea
Fundația Comunitară Oradea este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care își propune îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din judeţul Bihor prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative locale. Facem posibil acest lucru prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizaţiilor non-guvernamentale, companiilor și persoanelor fizice/grupurilor de iniţiativă, cu scopul de a acoperi nevoile mereu în schimbare ale comunității.
Fundația Comunitară Oradea face parte din programul național de ,,Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Fundația pentru Parteneriat și Fundația Pact, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și Romanian-American Foundation.

Trimite email

mari, 23 aprilie 2019