Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ce faci pentru ceilalți?

Acțiune de igienizare a malului stâng al Crișului Repede

Ce faci pentru ceilalți?

Marți, 4 aprilie 2018, între orele 12.00 și 15.00, a avut loc o acțiune de igienizare a malului stâng al Crișului Repede în zona Podului Decebal, pe Splaiul Crișanei, efectuată de Platforma Asociația Oradea Civică 2017, în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite în România, Consiliile Americane pentru Educație Internațională și cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea. Acest eveniment s-a desfășurat în cadrul proiectului 4/4PentruPrieteni, creat în memoria lui Martin Luther King Jr.

La această activitate au participat 20 de voluntari. Primăria municipiului Oradea a asigurat sacii menajeri necesari colectării deșeurilor și transportul acestora.
Organizatorii speră ca gândurile exprimate de remarcabilul activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai urgentă și insistentă a vieții este: Ce faci pentru ceilalți?", să inspire cât mai mulți cetățeni ca, pe 4 aprilie, să își dedice o parte din timp prietenilor, comunității, școlii și să facă o faptă bună, alăturându-se astfel la acest eveniment nemaiîntâlnit până acum în România.
Primăria municipiului Oradea mulțumește pentru implicarea civică tuturor cetățenilor conștienți de importanța protejării naturii, de care depinde sănătatea noastră. (B.P.)
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Ce faci pentru ceilalți?

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

mari, 18 decembrie 2018

Poza zilei

Drumul bihorenilor la Alba Iulia

Revista ,,OviDan" nr. 197 cuprinde însemnări, gânduri, impresii, versuri și fotoreportaje despre Drumul bihorenilor la Alba Iulia, în 24 și 25 noiembrie 2018, acțiune organizată de Uniunea ,,Vatra Românească", Filiala Bihor, din inițiativa prim-vicepreședintelui Ioan Chivari.
Revista a ieșit pentru prima oară în 20 de pagini, din care patru pagini color.