Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

O altfel de săptămână

De la școală la grădiniță

O altfel de săptămână

În perioada 26-30 martie 2018, s-a desfășurat la Liceul Vocațional Pedagogic ,,Nicolae Bolcaș" din Beiuș, director prof. dr. Lucian Ropa, săptămâna specială (deosebită), numită ,,Să știi mai multe, să fii mai bun!"

„Şcoala altfel" reprezintă calea spre întărirea relaţiei profesor - elev, dar și a relațiilor dintre elevi, într-o atmosferă  relaxantă, atractivă și distractivă.
Atmosfera din „săptămâna altfel" este una specială, fiind trăită atât de elevi, cât şi de profesori cu sentimentul câştigării unor experienţe noi.
În cadrul acestei săptămâni, elevii clasei pregătitoare C, coordonator prof. Domokos Ruxandra, au desfășurat activități deosebite. Una dintre activitățile preferate de către elevi a fost părăsirea școlii pentru a pătrunde în universul celor mici de la Grădinița Nr.1 din Beiuș, director, prof. Ștefănică Monica.
Cei mai mici școlari erau bucuroși să-și revadă grădinița la care au învățat (parte dintre ei), foștii colegi, mai mici, și pe doamnele educatoare. Ei s-au arătat încântați să participe la activitatea propusă de către doamnele educatoare Pavel Corina și Ioana Rada. Au avut astfel ocazia de a petrece o zi  de neuitat în compania micuților preșcolari de la grupa mică, de a se împrieteni și de a realiza lucrări speciale dedicate sărbătorilor Pascale.
Le felicităm pe doamnele educatoare pentru primirea călduroasă și pentru activitatea desfășurată împreună cu noi!
Prof. Domokos Ruxandra
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: O altfel de săptămână.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 4 august 2020