Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ziua Mondială a Sănătăţii, marcată la Şcoala Gimnazială ,,Miron Pompiliu” Ştei

Joi

Ziua Mondială a Sănătăţii, marcată la Şcoala Gimnazială ,,Miron Pompiliu” Ştei

,,Esenţa fericirii este sănătatea, iar a sănătăţii e mişcarea" (James Thomson)

Ziua Mondială a Sănătăţii a fost marcată la Şcoala Gimnazială ,,Miron Pompiliu" Ştei, în data de 12.04.2018, în cadrul Centrului de Documentare şi Informare.
Activitatea cu tema: Ce trebuie să ştim despre Hepatită! a fost pregătită de profesorii: Andru Cristina, Andru Luminiţa, Tomescu Ileana, în colaborare cu d-na asistent şcolar Gianina Purle, dar şi cu sprijinul doamnelor directori, prof. Simona Pantea şi prof. Moruţ Liana și al doamnei consilier educativ Panici-Mangra Adelina.
La activitate au fost prezenţi elevii clasei a VII-a B, diriginte, prof. Alexandra Sere.
Activitatea a debutat prin derularea  unui material în PowerPoint, prezentat de d-na asistentă, apoi elevii au vizionat un film de scurtmetraj pe tema propusă, urmărind  informaţii şi imagini relevante.
Evaluarea s-a realizat prin întrebări frontale, profesorii coordonatori au adresat elevilor întrebări pe baza materialelor prezentate,  iar în final, elevii au fost  distribuiţi în trei grupe şi au avut de realizat afişe care să prezinte un mesaj  tematic, un desen sugestiv, dar şi un citat despre sănătate.
La finalul lecţiei fiecare echipaj şi-a prezentat afişul, iar profesorii îndrumători au acordat calificative şi au mulţumit tuturor elevilor pentru implicarea în cadrul acestui proiect.
Ileana Tomescu & Cristina Andru

Trimite email

mari, 23 aprilie 2019