Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Școala altfel” la ,,Oltea Doamna” sau o săptămână de vis!

,,Să ştii mai multe, să fii mai bun”

,,Școala altfel” la ,,Oltea Doamna” sau o săptămână de vis!

Entuziasmată ca întotdeauna, cum ar putea fi altfel în învățământ (?), doamna profesor Laura Ienei-David, de la Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna" din Oradea, ne-a scris despre proiectul (programul) educațional ,,Școala altfel", ca fiind o ,,săptămână de vis".

O activitate sportivă specială... la Universitate
Prima activitate s-a desfășurat la Universitatea din Oradea, ca o activitate sportivă specială, în care elevii mei, sub îndrumarea dnei prof. Sabău Anca și a studenților Facultății de Educație Fizică și Sport, au învățat tehnica nouă a cățăratului și a săriturilor la aparate, precum și diferite jocuri dinamice.
Burrito și desert... cu Chef Tiberius
Activitatea nr. 2 a fost o activitate culinară cu Chef Tiberius.
Prietenul nostru nu ne-a refuzat nici de această dată. La întâlnirea recentă, am învățat să gătim sănătos burrito și desert din banane și semințe de chia.
,,Siguranță de nota 10"
În cadrul activității nr. 3, am aplicat în practică regulile de circulație învățate cu doamna comisar-șef de poliție Ioana Indrieș și cu dl Răzvan Chebeleu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, activitate în cadrul proiectului ,,Siguranță de nota 10"!
,,Mâini curate, copii sănătoși"
În cadrul proiectului ,,Mâini curate, copii sănătoși", derulat de Rotary Club Oradea, dl Bekesi Csaba și dna Oana Mudura ne-au ajutat să ne însușim corecta tehnică de spălare a mâinilor cu ajutorul lui Săpunel cel parfumat, primit cadou de la oaspeții noștri. Și noi dorim să promovăm acest proiect pentru finalitatea sa fericită: ajutorarea unor copii din mediul rural.
,,Prințesa furată"
Am încheiat Săptămâna altfel... ,,de vis" cu vizionarea filmului ,,Prințesa furată" la Cinema Palace.
Cu fiecare săptămână derulată în cadrul acestui program educațional, realizăm, ca și cadre didactice, eficiența unor activități diverse care îi scot pe copii dintre cei patru pereți ai clasei și din curtea școlii. Într-o lume ,,nouă", diferită de cea obișnuită la clasă și în clasă, ei percep altfel informația, dând piept cu realitatea pe care o au în față, fiind de-a dreptul încântați.
Prof. Laura Ienei-David
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: ,,Școala altfel” la ,,Oltea Doamna” sau o săptămână de vis!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 22 martie 2019