Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târg pentru strângere de fonduri

Privit de la înălțime

Târg pentru strângere de fonduri

Vineri, 20 aprilie și sâmbătă, 21 aprilie 2018, Biserica Baptistă Speranța din Oradea organizează a patra ediție a Târgului BBSO.

În plus,față de celelalte ediții, în premieră în Oradea, cei prezenți vor putea să se înalțe deasupra orașului într-un balon de aer cald.
La fel ca la celelalte ediții, orădenii sunt invitați să cumpere haine și jucării pentru copii, încălțăminte din piele de la Alea Calzzature la preț redus, deserturi delicioase și înghețată, precum și, probabil, cea mai bună pizza din oraș.
Acest eveniment este organizat cu scopul strângerii de fonduri în vederea demarării lucrărilor de construcție a noii case a BBSO. De la înființare până în prezent, enoriașii acestei biserici se întâlnesc în clădiri închiriate, care devin neîncăpătoare și tot mai nepotrivite pentru planurile și viziunea lor.
Toate fondurile strânse în timpul celor două zile de târg vor contribui la finanțarea construcției unei clădiri pentru biserică, pe Strada Thurzso Sandor.
Târgul va avea loc la Casa Tineretului, Al. Cazaban Nr. 49, vineri, 20 aprilie, între orele 17.00 si 21.00, și sâmbătă, 21 aprilie, între orele 9.00 si 20.00. Balonul cu aer cald se va înălța din curtea Liceului Don Orione ( în spatele Casei Tineretului).
La acest eveniment sunt invitați toți orădenii care doresc să cumpere produse din categoria celor menționate mai sus, dar și cei care doresc să se înalțe cu balonul de aer cald, adus special din Târgu Mureș pentru acest eveniment.
Lavinia Mihuț
voluntar Departamentul media

Trimite email

vineri, 14 august 2020