Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Dislexia - Fără discriminare în Europa”

La CSEI Nr. 1 Oradea

,,Dislexia - Fără discriminare în Europa”

Pentru a marca data de 9 Mai - ,,Ziua Europei", elevii din clasa a-V-a A, a VII-a și a II-a de la CSEI Nr.1 Oradea au participat la o activitate organizată în cadrul școlii, având ca și coordonatori pe prof. ed. Haioș Temena, prof. ed. specială Vidican Ramona, prof. psihoped. Cardoș Alina, prof. ed. specială Mocan Angela și prof. ed. specială Stratomir Ionela.

Activitatea a constat în prezentarea unui PPT în care copiii au putut afla semnificația zilei de 9 Mai, steagul UE, imnul UE și țările membre UE.
Fiind Uniunea Europeană o unitatea în diversitate, activitatea a avut ca scop și dislexia - tema parteneriatului strategic „Dys Trans". Elevii au urmărit un PPT legat de acest subiect și au descoperit faptul că sunt copii dislexici în toate țările Europei, concluzia în acest sens fiind ,,Fără discriminare".
Activitatea s-a finalizat cu realizarea unui panou cu tema ,,Dislexia - Fără discriminare în Europa" și cu confecționarea steagurilor țărilor membre Uniunii Europene și steagul UE.
Activitatea s-a desfășurat în condiții optime, ținându-se seama de potențialul fiecărui elev, fiind ajutați și îndrumați acolo unde a fost nevoie.
Prof. Vidican Ramona & Cardoș Alina
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: ,,Dislexia - Fără discriminare în Europa”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 20 ianuarie 2019