Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Diseminare proiect ,,Increasing the labour market opportunities through ICT skills development” Erasmus+ KA1

În 9 Mai, la Liceul T. „Lucian Blaga”

Diseminare proiect ,,Increasing the labour market opportunities through ICT skills development” Erasmus+ KA1

În data de 9 Mai, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga" Oradea, în cadrul activităților dedicate Zilei școlii, a avut loc diseminarea proiectului „Creșterea oportunităților de pe piața forței de muncă prin dezvoltarea competențelor TIC" (Increasing the labour market opportunities through ICT skills development).

Proiectul este finanţat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+ KA1.
Proiectul este implementat de un consorțiu alcătuit din trei organizații partenere: Centrul European pentru Integrare Socioprofesională ACTA - coordonator și organizație de trimitere, Colegiul Național ,,Emanuil Gojdu" - organizație de trimitere  și Liceul Teoretic ,,Lucian Blaga"  - organizație de trimitere.
Organizația de primire este Associacao Intercultural Amigos da Mobilidade (AIAM) Mobility Friends, Barcelos/Porto, Portugalia.
La activitate au luat parte doamna director Delia Iova, profesorii Ana-Ruxanda Lorincz, Sărăcuț Carmen, Chiș Mariana, Rodica Pojoga, precum și elevii claselor a X-a A și a XI-a A, profil matematică - informatică.
Cei 12 elevi care au participat la un stagiu de formare de 15 zile în Portugalia, în vederea dezvoltării competențelor digitale, antreprenoriale și lingvistice în domeniul Web Design, au prezentat colegilor și profesorilor, activitățile desfășurate, impresiile, precum și experiența dobândită în mobilitatea din Portugalia.
Prof. Lorincz Ana-Ruxanda

Trimite email

duminică, 9 august 2020