Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Elevul Paruș Ștefan din Tărian a obținut punctaj maxim la matematică, la Olimpiada satelor

..Matematica este muzica raţiunii” - James Sylvester

Elevul Paruș Ștefan din Tărian a obținut punctaj maxim la matematică, la Olimpiada satelor

Sâmbătă, 12.05.2018, s-a desfășurat la Cluj-Napoca, etapa națională de matematică a Olimpiadei satelor din România, aflată la cea de-a 3-a ediție, pentru clasele IV-VIII.

Competiția națională a fost găzduită de Școala Gimnazială ,,Ion Agârbiceanu" din Cluj-Napoca, fiind organizată la cel mai înalt nivel de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, președinte de onoare - dl prof. univ. dr. Dorel Duca.
La competiție, au participat copii pasionați de matematică din 36 de județe ale țării. La actuala ediție, s-au obținut două punctaje maxime, după cum aveam să aflăm de la doamna inspector școlar Nan Gabriela, care a însoțit delegația Bihorului la etapa națională. Punctajul maxim la clasa a IV-a a fost obținut de Ștefan Paruș, elev al Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Tărian, iar cel de-al doilea punctaj maxim l-a realizat un elev din clasa a VI-a din județul Bistrița-Năsăud.
Felicitări, dragă Ștefane!
Felicitări doamnei prof. de matematică Violeta Paruș și doamnei învățătoare Arday Hajnalka!
Prof. Loredana Barmoș
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Elevul Paruș Ștefan din Tărian a obținut punctaj maxim la matematică, la Olimpiada satelor.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 20 ianuarie 2019