Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Doamna prof. Delia Bondar a obținut premiul ,,Cel mai bun antrenor al anului”!

Echipa de rugby-tag mixt a Școlii din Tărian - locul 7 pe țară , iar

Doamna prof. Delia Bondar a obținut premiul ,,Cel mai bun antrenor al anului”!

După câștigarea etapei regionale de nord-vest, echipa de rugby-tag mixt a Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Tărian, județul Bihor, s-a calificat pentru etapa națională, care s-a desfășurat la Complexul Olimpic ,,Sydney 2000", Izvorani - Ilfov, în perioada 7-9 mai 2018.

La etapa națională, s-au întâlnit reprezentantele celor opt regiuni ale României, din județele: Vaslui, Brașov, Gorj, Brăila, Caraș-Severin, Bihor, Dâmbovița, precum și Ilfov (Buftea - București), cele mai multe fiind echipe titrate, cu vechi state de plată și cu tradiție în  rugby-tag mixt.
Tânăra noastră echipă, fără experiență competițională națională, a reușit să se claseze pe locul VII pe țară, iar doamna profesor Delia Bondar a reușit un premiu și un titlu de excepție și de invidiat: premiul ,,Cel mai bun antrenor al anului"!
Și acum să vă facem cunoștință cu lotul de jucători al echipei noastre: Bulancea Samuel, Aștilean Bogdan, Bragye Adrian, Nylas Iosif, Pantea Alexandra, Pop Mario, Sălăjan Nicolas, Toma Teodor, Olah Anessa, Țenț Ioan, Rostaș Georgia și Sălăjan Barta Oana.   
Trebuie să mai spunem că această competiție s-a bucurat de o apreciere deosebită din partea forurilor sportive și nu numai. E de ajuns să amintim că la festivitatea de deschidere au fost prezenți printre alții: Alteța sa Principele Radu, președintele Comitetului Olimpic  și Sportiv Român, dl Mihai Covaliu, inspectorul general al MEN, dl Alin Cătălin Păunescu, toți președinții federațiilor sportive, președintele Federației Române de Rugby, dl Alin Petrache, dar și căpitanul echipei naționale de rugby...
Revenind la rugbyștii noștri din Tărian, marii noștri performeri, dorim să-i felicităm public, prin intermediul presei, și să le mulțumim că ne-au reprezentat cu cinste și onoare, având în vedere că ei sunt la început de drum în acest sport, față de adversarii lor din țară care au ani mulți de experiență, de tradiție și de performanțe! Pentru noi, voi sunteți cei mai buni și vă  iubim!!!
Prof. Loredana Barmoș
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Doamna prof. Delia Bondar a obținut premiul ,,Cel mai bun antrenor al anului”!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 20 ianuarie 2019