Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La mulți ani, tăticule!

La Grădinița Nr. 54

La mulți ani, tăticule!

,,Mami, vreau să-mi spui ce ar vrea tati,/Azi e ziua lui, ce cadou să-i luăm?"

Grupa mijlocie B sau mai bine zis Clubul lui Mickey Mouse, împreună cu doamnele educatoare Moisi Ana & Leff Camelia de la Grădinița Nr. 54 din Oradea, alături de doamna director Ruge Ioana, au organizat un eveniment deosebit, ,,Ziua tăticului".
Acest eveniment s-a desfășurat cu participarea directă a tăticilor micuților.
Copiii au pregătit mai multe surprize pentru tăticii lor: au cântat cântece speciale pentru tata,  atât în limba română cât și în engleză, au dansat country, au recitat o poezie. Momentul de maximă emoție a fost cel în care, boboceii împreună cu tăticii au decorat un rucsăcel, moment în care creativitatea, talentul și răbdarea au fost la ele acasă.
În final, copiii au făcut parada modei atât cu tricourile personalizate cu diverse mesaje ,,Vreau în brațe să mă ții", ,,Vreau o zi doar pentru mine",,,Vreau să-mi faci micul dejun", ,,Vreau să-mi spui că sunt frumoasă",  cât și cu rucsăcelele decorate cu atâta dragoste iar, apoi au dăruit sărbătoriților un tablou desenat de ei înșiși, ,,Eu și tatăl meu". A fost o activitate minunată: tăticii au fost foarte încântați, copiii foarte fericiți, iar noi, cadrele didactice, foarte mândre că am reușit să organizăm un moment deosebit.
Ana & Camelia

Trimite email

miercuri, 8 aprilie 2020