Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Regalul de dans ,,Micii campioni”, ediția a X-a

Vineri, la Grădinița Nr. 52

Regalul de dans ,,Micii campioni”, ediția a X-a

Dacă joi am avut un festival fotbalistic la Grădinița Nr. 52, vineri (25 mai 2018), proiectul educaṭional judeṭean ,,Micii campioni", aflat la cea de-a X-a ediție, ne-a rezervat un regal de dans, cu 35 de formații din 14 grădinițe din Oradea și Marghita și două structuri.

Am admirat pe scenă artiști de artiști, de la Minnie Mouse, la Tarzan, fetele de la Căpâlna, micii napoletani, marinari, mămăruțe, fluturași (din Marghita), la clownii veseli, o lume colorată, pestriță, veselă și jucăușă, dansatori unu și unu care au onorat ediția aniversară a celor 10 primăveri de dans pe scena de la San Remo versus Grădinița Nr. 52, un festival de poveste și pomină care deapănă tot atâtea episoade cu amintiri, având în centrul atenției copii frumoși, adunați sub același tricolor, ,,pentru promovarea sportului, miṣcării ṣi ȋntărirea sănătăṭii copiilor", după cum ne-a precizat ieri, în cadrul festivalului fotbalistic, doamna profesor Maria Nan, inițiatorul și coordonatorul de proiect, unul din proiectele trainice, îndrăgite și cu greutate ale preșcolarilor orădeni, aprobat de forurile de profil și cuprins în CAEJ 2018, poziṭia 20737, iar de doi ani este îndrăgit și susținut și de Asociația Județeană de Fotbal Bihor.
Campionii dansului, ediția a X-a
 Premiul I cu cupă:
Grădinița Nr. 43, cu,,Vals", Grădinița Nr. 52, cu ,,Clownii veseli", Grădinița Nr. 27 - ,,Voinicel", cu ,,Dansul ploii", Grădinița Nr. 1 Marghita, cu ,,Dansul  fluturaṣilor" și Grădinița Nr. 43, cu ,,Happy".
Premiul I:
Grădinița Nr. 30 - ,,Mugurel", cu ,,Fetele de la Căpalna", Grădinița Nr. 52, cu ,,Tarzan", Grădinița Nr. 30 - ,,Mugurel", cu ,,Hora mămăruṭelor", Grădinița Nr. 56 - ,,Curcubeu", cu ,,Dance mix", Grădinița Nr. 56 - ,,Curcubeu", cu ,,Vals", Grădinița Nr. 52, cu ,,Dans popular", Grădinița Nr. 45 - ,,Ion Creangă", cu ,,Marinarii", Grădinița Nr. 56 - ,,Curcubeu", cu ,,Dans irlandez", Grădinița Nr. 56 - ,,Curcubeu", cu ,,Dans etno", Grădinița Nr. 27 - ,,Voinicel", cu ,,Majorete", Grădinița Nr. 1 Marghita, cu ,,Micii napoletani", Grădinița Nr. 46 - ,,Allegria", cu ,,Bătuta pe picior din Bihor", Grădinița Nr. 45 - ,,Ion Creangă", cu ,,Hora", Grădinița Nr. 25, cu ,,All dance show", Grădinița Nr. 54, cu ,,Dans popular din Bihor", Grădinița Nr. 12 (structură), cu ,,Dansul ursuleṭilor", Grădinița Nr. 34, cu ,,Aṣa-i hora la români"
Premiul II:
Grădinița Nr. 50, cu ,,În poiana cu flori", Grădinița Nr. 34, cu ,,Dans popular", Grădinița Nr. 22, cu ,,Dans modern", Grădinița Greco-Catolică, cu ,,Dans ritmic", Grădinița Nr. 34, cu ,,Dans ṭigănesc", Grădinița Nr. 52, cu ,,Dans modern", Grădinița Nr. 34, cu ,,Dans maghiar", Grădinița Nr. 45 - ,,Ion Creangă", cu ,,Dans german", Grădinița Nr. 20, cu ,,El tango de Roxane", Grădinița Nr. 53, cu ,,Grease-we go together!"
Premiul III:
Grădinița Nr. 20, cu ,,Minnie Mouse", Grădinița Nr. 30 - ,,Mugurel", cu ,,Valsul copiilor", Grădinița Nr. 22, cu ,,Dans irlandez".
Doamna director Ioana Sala și doamna profesor Maria Nan (coordonator de proiect) doresc să mulțumească, în mod public, prin intermediul presei, tuturor participanților prezenți la cele două competiții desfășurate joi și vineri la Grădinița Nr. 52, în cadrul proiectului educaṭional judeṭean ,,Micii campioni", ediția a X-a, Inspectoratului Școlar Județean Bihor, Asociației Județene de Fotbal Bihor, L.P.S. ,,Bihorul", copiilor, profesorilor coordonatori, antrenorilor, instructorilor și părinților pentru implicare și sprijin.
Moise-Ovidiu Dan
Pentru mai multe poze (104 poze), accesați Galeria foto: Regalul de dans ,,Micii campioni", ediția a X-a.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 2 aprilie 2020