Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Universitatea din Oradea scoate la concurs 5.660 de locuri la programele de studii licență

Mâine (joi), începe Admiterea la Universitatea din Oradea

Universitatea din Oradea scoate la concurs 5.660 de locuri la programele de studii licență

Calendarul admiterii începe mâine, 5 iulie 2018, și durează până 1a 1 august 2018, cuprinzând înscrierea la examenul de admitere la facultate, probele de concurs (unde este cazul), afișarea rezultatelor, contestațiile, confirmarea și redistribuirea locurilor disponibile.

Universitatea din Oradea scoate la concurs 5.660 de locuri la cele 102 de programe de studii LICENȚĂ, dintre care 1.700 sunt locuri bugetate, iar la cele 68 de programe de studii MASTER sunt în total 3.066 de locuri, din care 800 de locuri bugetate.
Universitatea din Oradea cuprinde 15 facultăți care oferă o paletă foarte largă de programe de studiu în toate domeniile fundamentale: matematică și științele naturii, științe inginerești, științe biologice și științe biomedicale, științe sociale, științe umaniste și arte, știința sportului și educației fizice, fiind una dintre puținele instituții de învățământ superior din România cu o gamă atât de variată de programe de studii care asigură formarea completă a studentului (licență, master, doctorat și studii postuniversitare).
IMPORTANT pentru absolvenții de liceu: fiecare facultate are propriul calendar de admitere, acesta fiind afișat pe site-ul facultății și pe site-ul Universităţii din Oradea www.uoradea.ro - la secțiunea Admitere 2018 (admitere.uoradea.ro).
Detalii despre criteriile de admitere, documentele necesare și alte informații pe site-ul Universităţii din Oradea www.uoradea.ro - la secțiunea Admitere 2018 - sau direct la adresa admitere.uoradea.ro şi pe site-ul facultății.
Claudia Teodora Ignat

Trimite email

duminic, 17 februarie 2019