Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Workshop de improvizaţie pe tema corupţiei

Gratuit

Workshop de improvizaţie pe tema corupţiei

Tinerii interesaţi să experimenteze şi să participe la procesul de creaţie artistică, ce stă la baza oricărui spectacol de teatru, au şansa de a participa, gratuit, la workshopul de improvizaţie organizat de Studio Act Oradea.

Workshopul se adresează orădenilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani, şi se va desfăşura în perioada 15-17 iulie 2018, la sediul Studio Act (din Str. Crinului Nr. 2). Workshopul susţinut de Alin Stanciu, actor al Teatrului ,,Regina Maria" şi fondator al trupei Impro Patzan, le oferă participanţilor şansa de a se implica activ în realizarea spectacolului SOCIAL ACCEPTABIL, un performance interdisciplinar care oglindeşte tarele societăţii actuale, abuzurile asupra cetăţeanului de rând, corupţia de la cel mai înalt nivel, până la funcţionarul public de pe cea mai joasă treaptă. Astfel, alături de exerciţiile de mişcare, dicţie sau improvizaţie scenică, participanţii vor fi provocaţi să compună versuri, în genul hip-hop, pe tema corupţiei, lait motiv al workshopului şi al spectacolului SOCIAL ACCEPTABIL. În cadrul atelierului de creaţie, tinerii vor lucra şi cu un coordonator muzical, iar cântecul rezultat în urma acestui workshop va fi utilizat în cadrul spectacolului.
Atelierele vor debuta la ora 17.00 şi vor avea o durată de aproximativ trei ore. Numărul de locuri este limitat. Înscrierile se pot face până în data de 14 iulie, pe pagina de facebook a evenimentului, pe adresa de mail cmstudioact@gmail.com, sau la numărul de telefon 0757.215.221.(C.M.)

Trimite email

duminic, 17 februarie 2019