Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

O nouă investiție în Parcul Industrial Euobusiness I

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA a realizat

O nouă investiție în Parcul Industrial Euobusiness I

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a atras prin negociere directă, o investiție in valoare totală de 26.000.000 euro, aceasta fiind cea mai mare investiție din anul în curs până în prezent, care va genera un număr total de 200 de locuri de muncă.

Investiția va fi realizată în Parcul Industrial Euobusiness I, din Str. Borșului, pe o suprafată de teren de 54.905 mp., de către societatea CNR Wire Exim SRL. cu sediul în București, companie subsidiară a holdingului Er-Bakir Elektrolitik Bakir Mamulleri A.S. din Turcia.
Contractul privind investiția s-a semnat ieri, 10.07.2018, de către reprezentanții societății ADLO SA., respectiv reprezentanții turci ai societății CNR Wire Exim SRL.
Compania activează în domeniul producției de cabluri și fire/Metalurgia cuprului și și-a exprimat intenția fermă de a desfășura în Parcul industrial activitățile specifice domeniului de activitate și ale oricăror altor activități conforme Legilor aplicabile în materia parcurilor industriale.
Această investiție reprezintă încă o dovadă a deschiderii municipalității față de investitorii străini și nu numai, acesta fiind un factor decisiv atât în ceea ce privește serviciile oferite, infrastructura realizată, cât și facilitățile de care beneficiază investitorii din partea Primăriei Municipiului Oradea.
Alina Silaghi

Trimite email

duminic, 17 februarie 2019