Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Intră pe Slow TV Ringier și ai imagini în direct

Dacă vrei să afli ce se întâmplă la Mamaia sau la Vama Veche pe plajă

Intră pe Slow TV Ringier și ai imagini în direct

Dacă vrei să afli ce se întâmplă la Mamaia sau la Vama Veche pe plajă sau poate în Centrul Vechi, acum este foarte simplu: intri pe Slow TV Ringier și ai imagini în direct.

Aceste transmisii pot fi sursa de inspirație și pentru viitoare articole de presă.
Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță lansarea proiectului de SlowTV în România prin încheierea unui parteneriat cu grupul media Ringier care se ocupă de dezvoltarea și implementarea acestui proiect.
Conceptul de ,,Slow TV" este ideal pentru a evidenția anduranța echipamentelor Axis Communications, un astfel de proiect presupunând transmiterea fără întrerupere, pe perioade lungi de timp, a unor evenimente de interes, cu momente de divertisment sau acțiuni variate. Astfel, grupul media Ringier poate oferi audienței materiale video de cea mai bună calitate, din locuri de interes, privitorii reușind să fie astfel prezenți la evenimente live, de oriunde, oricând. Pentru transmisia în timp real se folosește aplicația de streaming CamStreamer ce rulează pe platforma Axis Camera Application Platform a camerelor. În plus, aplicația oferă și integrare directă cu platforme online, precum YouTube sau Facebook. În acest moment, SlowTV este live în trei locații, urmând a se lansa și altele.
Plaja Mamaia: https://youtu.be/Ae73zddPKxM
Plaja Vama Veche:
https://youtu.be/vOjiu9JJ9Gc
Centrul Vechi – București:
https://youtu.be/_ACMYMGfF20
(Monica M.)

Trimite email

marţi, 4 august 2020