Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

O tabără junior ranger

În cadrul proiectului intitulat ,,Pentru natură în Țara Crișurilor”

O tabără junior ranger

APS Aqua Crisius a organizat în perioada 30.07-4.08.2018 o tabără junior ranger, în cadrul proiectului intitulat ,,Pentru natură în Țara Crișurilor" finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.

22 de copii cu vârsta cuprinsă între 11 și 15 ani, au fost implicați în diverse activități specifice meseriei de ranger, printre care: parcurgerea unor trasee montane, orientare, cunoașterea speciilor de plante și animale protejate, monitorizarea biodiversității, reguli de conduită în arii naturale protejate etc.
Tabăra a fost organizată la Cantonul Murgașu, pe Valea Iadului, constituind în același timp o competiție între cei 22 de junior rangeri, fiind câștigată de către Bodea Sonia, din localitatea Vadu Crișului (jud. Bihor).
 Tinerii participanți au beneficiat de transport, masă și cazare (în corturi) prin intermediul finanțării accesate, de un caiet de activități special conceput pentru a-i ajuta să fixeze mai bine informații accesate în tabără precum și de pașaportul copiilor pentru arii protejate.
manager proiect
Andrei Togor

Trimite email

joi, 21 martie 2019