Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

“Spiritul iernii”

Miercuri, la Școala cu clasele I-VIII „Arany Janos” Salonta

“Spiritul iernii”

De Ziua internațională a persoanelor cu handicap (în 3 decembrie 2008), clasele de la învățământul special din cadrul Școlii cu clasele I-VIII “Arany Janos” din Salonta au desfășurat un program special cu tema “Spiritul iernii”.

Copiii au confecționat podoabe pentru pomul de Crăciun, felicitări specifice, iar copiii de la secția română au prezentat câteva colinde.
Activitatea a fost sprijinită de directorul școlii, prof. Tornai Melinda, iar munca copiilor a fost îndrumată de învățătoarele: Daniela Toma, Lucia Todea, Maria Moțoc, Toth Gabriela, Maria Rigău, Simona Artiundean, Bozsanyi Gizella, Korosi Gizella, Halmgyi Csilla, Kenderesi Monika, Toth Anita, Andrea Vereș, Bartha Andrea și Csete Ildiko.
Din partea Clubului Copiilor din Salonta s-a primit un ajutor prețios în confecționarea obiectelor din partea doamnelor prof. Rozalia Verga și prof. Feke Florentina, directorul clubului, care a asigurat materialele necesare desfășurării acestui program.
A fost o activitate rodnică în care s-au confecționat multe felicitări și podoabe de Crăciun, într-o atmosferă de sărbătoare.
La final, copiii au fost răsplătiți cu  diplome. (Monica LERINÞ)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: “Spiritul iernii”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 23 august 2019