Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ediția a 28-a a Festivalului Național de Teatru

Sub înaltul patronaj al președintelui României

Ediția a 28-a a Festivalului Național de Teatru

Suntem onorați să vă aducem la cunoștință că președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a acordat înaltul patronaj ediției din acest an a Festivalului Național de Teatru.

Este pentru a patra oară consecutiv când președintele alege să susțină valoarea și performanța promovate de FNT.
Cea de-a 28-a ediție a Festivalului Național de Teatru se va desfășura la București, între 19 și 29 octombrie 2018 și va prezenta pe scenele instituțiilor partenere un număr de 36 de spectacole selecționate din întreaga țară, precum și șase spectacole de teatru și dans invitate din străinătate.
2018 este pentru români și pentru FNT anul în care celebrăm Centenarul Marii Uniri. De aceea, activitățile ăi evenimentele dedicate Festivalului se vor desfășura sub simbolul: #fnt100 - Festivalul Național de Teatru 2018 în 100 de evenimente.
Continuând tradiția inițiată acum patru ani, ediția cu numărul 28 a Festivalului Național de Teatru îi este dedicată unui artist special cu care avem șansa să fim contemporani: regizorul si profesorul Cătălina Buzoianu - o mare personalitate a culturii române, care anul acesta a împlinit 80 de ani.
https://fnt.ro/2018/festivalul-national-de-teatru-editia-a-28-a/
Pompilius Onofrei
Pamela Bojog-Pricopie

Trimite email

luni, 14 octombrie 2019