Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Rezultate foarte bune la Evaluarea Națională” (prof. Melinda Tănase)

,,Realizarea noastră cea mai mare:

Rezultate foarte bune la Evaluarea Națională” (prof. Melinda Tănase)

,,Am avut o generație extraordinar de motivată (mobilizată), încât aproape 50 la sută au obținut note peste 9 la limba română, la Evaluarea Națională.

Dacă este să o luăm pe media de admitere, la nivel de comună, nu avem sub 6 (din cei 29 de absolvenți - n.n.), ne-a spus ieri (miercuri, 5 septembrie 2018) doamna director Melinda Tănase.
La limba română, nu avem note sub 7. Avem aproape 50 la sută peste 9, iar ceilalți sunt de la 7 la 9; ceea ce pentru mine, ca profesor de limba română, este extraordinar", a adăugat doamna director.
Aflăm apoi că nici la matematică (,,Spaima" gimnaziștilor!) nu s-a stat rău: un singur 4.50, iar celelalte note au fost peste 5. ,,Nu am avut note de 1, 2 și 3.
Aceasta este realizarea noastră cea mai mare, din vară, surpriza plăcută pe care ne-au făcut-o absolvenții noștri".
Felicitări, absolvenților din acest an ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Nojorid! În egală măsură, îi felicităm și pe profesorii lor, pe cei care se fac ,,vinovați" de aceste rezultate frumoase!
Să mai spunem că ei nici măcar nu au susținut Evaluarea Națională ,,acasă", la ei în școală, ci la Școala Gimnazială ,,Avram Iancu" din Oradea, alături de colegi din alte șase școli.
Permutări... și un gard de separare a școlarilor de preșcolari la Leș
Ne-am aflat ieri (miercuri), la Școala Gimnazială Nr. 1 din Nojorid pentru a lua pulsul pregătirilor pentru noul an școlar care a început (pentru cadrele didactice) la 1 septembrie.
Doamna director ne-a întâmpinat cu bucurie, dându-ne de veste despre isprava bravilor absolvenți ai școlii despre care tocmai ați citit.
,,La structura de la Leș încă se mai lucrează până vineri. Am avut o reabilitare a fostei clădiri a claselor de gimnaziu care va deveni clădirea claselor primare, cu săli mai spațioase. S-au schimbat lambriurile, podelele, ușile, toate ușile și ferestrele sunt termopan; acoperișul e nou-nouț, și la Grădiniță s-au făcut reparații, la acoperiș, s-a montat o chiuvetă mică pentru preșcolari, s-au montat calorifere. În acest moment se execută un gard de delimitare care va separa curtea școlii de curtea grădiniței..." Am mai aflat că la structura de la Livada s-a amenajat un teren de sport sintetic în curtea școlii, cu gazon artificial. Ne-a mai explicat doamna director cât de dificilă e naveta elevilor din șase localități la școala coordonatoare. Mai are pe suflet managerul general o dorință: să doteze 10 săli de clasă (din cele 23), 13 sunt dotate, cu sisteme de videoproiecție în combinație cu laptop-uri...
Vom încheia afirmând că dascălii și elevii din Nojorid confirmă și întăresc regula de aur: Dacă vrei, poți!
Moise-Ovidiu Dan
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Rezultate foarte bune la Evaluarea Națională” (prof. Melinda Tănase).

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 21 iulie 2019