Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cea mai mare investiție din ultimii cinci ani

E pe cale a se realiza pentru ADLOradea

Cea mai mare investiție din ultimii cinci ani

Societatea SOGEFI SUSPENSIONS EASTERN EUROPE SRL. cu sediul în Oradea, companie subsidiară a holdingului SOGEFI SUSPENSIONS SA. din Franța, intenționează să construiască în Oradea, în Parcul Industrial Euobusiness I, din Str. Borșului, o nouă locație de producție în domeniul automotive, în valoare de aproximativ 50.000.000 Euro, pe o suprafață de teren de 94.332 mp.

Această investiție este condiționată de aprobarea solicitării privind accesarea unui ajutor de stat partea statului român și a rezultat în urma unei negocieri directe, reprezentând pentru Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA., cea mai mare investiție din ultimii cinci ani.
Contractul privind investiția s-a semnat ieri, 7.09.2018, de către reprezentanții Primăriei Municipiului Oradea, reprezentanții Societății ADLO SA., respectiv reprezentanții francezi ai Societății SOGEFI SUSPENSIONS EASTERN EUROPE SRL., urmând ca ulterior să se depună un dosar în vederea obținerii ajutorului de stat.
Compania activează în domeniul automotive și și-a exprimat intenția de a desfășura în Parcul industrial EBP I activitățile specifice domeniului de activitate și a oricăror altor activități conforme cu Regulamentul de funcționare al parcului industrial, urmând a genera un număr total de peste 200 de locuri de muncă.
Această investiție reprezintă o dovadă a efortului depus de municipalitate în dezvoltarea infrastructurii orașului și a facilităților oferite, acesta fiind un factor decisiv pentru investitori, atât în ceea ce privește serviciile oferite precum și proiectele dezvoltate de către ADLO din ultimii ani.
Alina Silaghi

Trimite email

joi, 27 iunie 2019