Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cu forțe proaspete, din nou la drum

La Școala Gimnazială Internațională Agora

Cu forțe proaspete, din nou la drum

De-a lungul anilor, chiar dacă nu foarte mulți, Școala Gimnazială Internațională Agora a devenit o școală cu personalitate, o școală de rafinament și bun gust, un etalon și chiar un model instituțional, unde toți cei implicați își dau concursul pentru ca lucrurile să funcționeze cât mai bine.

Astăzi,10 septembrie 2018, prima zi de școală i-a adus împreună pe toți elevii Școlii Gimnaziale Internaționale Agora, însoțiți de părinți, bunici și cadrele didactice, la noul sediu al școlii de pe Str. Tudor Vladimirescu numărul 8.
Amenajat chiar în această vară, noul sediu oferă cabinete noi și moderne, cum ar fi cel de matematică, cel de limba și literatura română, cel de știinte și săli de clasă primitoare și frumoase.
La ciclul primar, bucuria revederii a fost mare: doamna Mădălina Tuș s-a reîntâlnit cu elevii ei acum în clasa a II-a, doamna învățătoare Vas Florica a preluat clasa a III-a, iar doamna Delia Vancea își continuă activitatea la clasa a IV-a.
Clasa a V-a a fost preluată de doamna Daniela Drugaș, în calitatea de diriginte, la clasa a VI-a doamna dirigintă Benchiș Simina le-a urat un bun venit foștilor elevi din clasa  a V-a, actuală a VI-a. Clasa a VII-a a fost întâmpinată de doamna profesoară Caciora Roxana în cabinetul de matematică, iar clasa  a VIII-a își continuă activitatea sub coordonarea doamnei diriginte Crina Miere, de care au fost întâmpinați la clasă.
În acest an școala noastră se bucură de o largă participare internațională, având elevi din multe colțuri ale lumii, cum ar fi Statele Unite, Canada, Norvegia, Brazilia și Malta.
Și în acest an programul academic al Școlii Gimnaziale Internaționale Agora este unul centrat pe elev, care promovează excelența academică, printr-un curriculum interdisciplinar, național și internațional, îmbogățit și riguros. Scopul nostru este de a ne asigura că toți elevii au o gândire critică, rezolvă problemele în mod activ, sunt cititori care problematizează, cercetători sârguincioși și scriitori prolifici.
Nicolae Iorga spunea ,,Școala este tot ce vezi și auzi. Ea trebuie să te învețe să fii propriul tău dascăl, cel mai bun și cel mai aspru".
Încheiem, deci, cu această invitație spre cunoaștere și autocunoaștere, dorindu-le succes elevilor noștri și tuturor elevilor în noul an școlar.
Daniela & Ovidiu
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Cu forțe proaspete, din nou la drum.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 27 iunie 2019