Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Conducerea școlii are nevoie de TINE

De la Consiliul Județean al Elevilor Bihor

Conducerea școlii are nevoie de TINE

Un lucru cert despre sistemul de învățământ din România, cu toate problemele și neajunsurile sale, este nevoia de implicare activă a elevilor - principalii beneficiari ai educației.

Drept care, Consiliul Județean al Elevilor Bihor anunță  că, o dată cu începerea anului școlar, elevii care au împlinit 18 ani intră în cursa pentru ocuparea funcției de reprezentant al elevilor în Consiliul de Administrație. Prin dreptul de vot pe care îl deții, poți influența decizii ce privesc aspecte importante , precum Regulamentul de organizare și funcționare, bugetul, curriculumul la decizia școlii (opționalele), planul de investiții, orarul cursurilor ș.a.m.d. Mai mult, vei putea aduce pe ordinea de zi în cadrul oricărei ședințe puncte relevante, referitoare la problemele cu care se confruntă colegii tăi.
În acest sens, te invităm chiar pe tine să aplici pentru acest post, încurajându-te să militezi pentru respectarea drepturilor colegilor tăi. Urmărește calendarul alegerilor, pregătește-ți Scrisoarea de intenție și candidează ca elev reprezentant în Consiliul de Administrație, devenind cel care apară, susține și promovează nevoile și interesele elevilor în forumul decizional al școlii!
Poți accesa aici Metodologia de alegeri a elevului reprezentant în CA: https://bit.ly/2N2qXV5
(C.M.)

În foto, membrii Biroului executiv: președinte - Horea Dobai, vicepreședinți - Norbert Kovacs și Cezar Kovacs, secretar - Ioana Vasile

Trimite email

smbt, 17 noiembrie 2018