Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Asociația EduBiz organizează a 3-a ediție EduFest

Astăzi, în Parcul 1 Decembrie din Oradea

Asociația EduBiz organizează a 3-a ediție EduFest

Asociația EduBiz organizează, astăzi (sâmbătă, 22 septembrie 2018, între orele 16 - 19), în Parcul 1 Decembrie din Oradea (lângă statuie), cea de-a 3-a ediție EduFest, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

Ajuns la a 3-a ediție EduFest este un spațiu comun de întâlnire și interacțiune între elevi, studenți și organizațiile orădene, cu scopul promovării ideii de voluntariat în rândul tinerilor.
Programul începe la ora 16.00 cu Treasure Hunt-ul Căutătorii de Meserii, un parcurs în care tinerii pot descoperi profesioniști din diferite profesii, cu care participanții vor avea ocazia să discute și să afle ce presupune munca lor.
În plus, organizatorii au pregătit ateliere creative, instructive și distractive pentru tineri și copii.
De la ora 17.00 la 19.00, organizațiile din Oradea își vor face cunoscute programele tinerilor și copiilor dornici să se implice în voluntariat: Crucea Roșie, Fundația Comunitară Oradea, Caritas Eparhial, Asociația SOS Autism, Centrul Pyramid Learning pentru copiii cu autism, Cercetașii, Asociația Alsterdorf pentru tinerii din centre de plasament, Noua Acropolă, Clubul Leo Black Eagel, Clubul Interact, Clubul Toastmasters, Coder Dojo, Asociația SmartLearning Center etc.
La EduFest va demara și proiectul ,,Tinerii de azi, (re)construiesc Istoria de mâine" prin care tinerii din liceele și Universitatea din Oradea se vor implica în campanii de strângere de fonduri pentru reconstrucția Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea.
Participarea la EduFest este gratuită.
Vă așteptăm cu drag,
Teodora Chifor
 
Despre EduBiz
EduBiz este asociație non-profit din România, care dezvoltă programe de educație non-formală pentru copii și tineri. Scopul EduBiz este să contribuie la dezvoltarea complexă a tinerelor talente prin programe de dezvoltare personală și profesională, emoțională, socială, antreprenorială, programe prin care tinerii își dezvoltă competențe de viață, pentru a deveni tineri responsabili, profesioniștii de mâine. (T.C.)

Trimite email

marţi, 21 ianuarie 2020