Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Un Cafe Concert cu ocazia aniversării a 140 de ani de la deschiderea Sinagogii Sion

Astăzi (luni), de Sărbătoarea Corturilor Sukot

Un Cafe Concert cu ocazia aniversării a 140 de ani de la deschiderea Sinagogii Sion

Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune, Primăria Municipiului Oradea și Comunitatea Evreilor & JCC Oradea, cu sprijinul Fundației pentru protejarea monumentelor istorice din județul Bihor și al Trattoria Mediterana, organizează astăzi (luni, 24 septembrie 2018), începând cu ora 18.00 un Cafe Concert cu ocazia aniversării a 140 de ani de la deschiderea Sinagogii Sion în 1878 și pentru una din sărbătorile importante ale ritului mozaic și anume Sărbătoarea Corturilor SUKOT.

Evenimentul va începe la ora 18.00 cu o prezentare a Prim-rabinului de Oradea Rav. Shraya Kav, care va vorbi despre însemnătatea Sărbătorii Corturilor SUKOT. Intervenția acestuia va fi urmată de o scurtă prezentare a istoriei Sinagogii Sion, de către arh. dr. Cristian Pușcaș. Începând cu ora 18.30, Sinagoga va fi gazda unui Cafe Concert susținut de trupa orădeană Berki Band care va anima atmosfera timp de aproximativ o oră și jumătate.
Intrarea la eveniment este liberă, în limita capacității sălii. Vă așteptăm pentru a sărbători unul din cele mai frumoase și importante obiective turistice din Oradea, Sinagoga Sion. (Mihai Jurca)

Trimite email

sâmbătă, 14 decembrie 2019