Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Polițiștii de prevenire bihoreni, alături de copii la „Noaptea Cercetătorilor”

Pentru al șaselea an, consecutiv

Polițiștii de prevenire bihoreni, alături de copii la „Noaptea Cercetătorilor”

Vineri, 28 septembrie 2018, în intervalul orar 17.00 - 22.00, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii alături de polițiștii de proximitate din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor vor desfăşura o serie de activităţi preventive în cadrul Proiectului „Noaptea Cercetătorilor 2018", aflat la cea de-a șasea ediţie.

Scopul acestui proiect este de a implica elevii în activităţi de cercetare în diferite domenii, care să îi orienteze spre alegerea unei cariere şi formarea unor personalităţi competitive.
În cadrul activităţilor care vor fi desfăşurate în Sala Polivalentă a Universităţii Oradea, poliţiştii de prevenire bihoreni îi vor implica pe elevi şi studenţi în diverse activităţi cu caracter educativ - preventiv.
Activităţile preventive vor fi structurate pe ateliere de lucru, participanţii urmând a fi implicaţi în concursuri precum: „Mesajul meu preventiv", „Prevenirea la cutie", „Atelierul de proiecte", „Ghiceşte indicatorul de circulaţie" - concurs cu premii pe linie de educaţie rutieră adresat elevilor din categoria de vârstă 7 - 14 ani sau concursul „Siguranţă pe Internet".
De asemenea, în cadrul evenimentului vor avea loc proiecţii de filme cu caracter educativ - preventiv, iar cei implicaţi în activităţile realizate de poliţiştii bihoreni vor fi recompensaţi cu diverse premii.
În cadrul evenimentului, poliţiştii de prevenire bihoreni vor oferi participanţilor plinate cu recomandări preventive şi vor discuta cu cei prezenţi pe diverse teme cu caracter preventiv.
Comisar şef de poliţie Ioana Indrieş,
Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul I.P.J. Bihor
Comisar de poliție Alina Dinu,
purtător de cuvânt

Trimite email

luni, 1 iunie 2020